Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „Apšvietimo sprendimai“ siūlo darbą:

Šiuo metu įmonė neturi aktyvių skelbimų.

UAB „Apšvietimo sprendimai“

DiLed – šiuolaikiška ir inovatyvi įmonė, įgyvendinanti privačių ir komercinių erdvių profesionalius apšvietimo projektus. Mūsų stiprybė – jaunas, profesionalus ir kūrybingas kolektyvas, todėl per visą įmonės veiklos laikotarpį mumis pasitikėjo ne tik išskirtinių gyvenamųjų erdvių savininkai, bet ir restoranai, sporto klubai, parduotuvės ir kitos stambios įmonės.

Neapsiribojame vien standartinių erdvių apšvietimu – specializuojamės bei turime daug patirties įgyvendinant ypač didelių patalpų apšvietimo projektus. Tarp įgyvendintų DiLed projektų – sporto salių, gamybinių, sandėliavimo ir kitų patalpų apšvietimas.

Įgyvendiname apšvietimo sprendimus kartu su įvairių sričių profesionalais – dizaineriais, architektais ir konstruktoriais. Nuolat tobuliname žinias ir dalyvaujame įvairiose konferencijose bei parodose, kur pristatomi naujausi ir pažangiausi apšvietimo sprendimai bei technologijos, todėl galime užtikrinti, kad galutinis rezultatas užsakovo lūkesčius ne tik pateisins, bet ir pranoks.

Mūsų tikslas – džiuginantis rezultatas, kurį pasiekiame betarpiškai bendradarbiaudami kartu su užsakovais. Abipusis pasitikėjimas, nestandartiniai sprendimai ir naujausios technologijos leidžia pasiekti stulbinančius rezultatus.

Įgyvendinkime Jūsų idėjas kartu!