Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Autobroliai“

Automobilių ardytojas - surinkėjas kėbulo autoservise

Kaunas - UAB „Autobroliai“

Darbo pobūdis

Ne išardyti automobilius, kaip laužyne, bet ypač kruopščiai nuardyti automobilio detales (bamperius, žibintus, sparnus, dureles, apmušimus, salono detales, radiatorius ir panašiai). Ne bet kaip surinkti, o taip pat kruopščiai viską atgal surinkti po dažymo. Taip pat gali tekti sureguliuoti žibintus, užklijuoti lipdukus, etiketes, moldingus ir kitus smulkius darbus kurie reikalingi automobiliams po avarijos. Gali tekti atlikti pažeidimų foto fiksaciją, surašyti apgadinta ir reikiamas keisti detales.

Reikalavimai darbuotojui

Panašaus ardymo - surinkimo darbo patirtis, kruopštumas, atsakingumas. Suvokimas apie automobilio sandarą ir sistemų veikimą būtų privalumas. Autoelektriko ar plastmasių remonte patirtis taip pat būtų privalumas. Būtina kalbėti lietuviškai.

Įmonė siūlo

Stabilų atlyginimą lyderiaujančiame autoservise, galimybė kilti pareigose. Naujai įrengtos šviesios ir šiltos patalpos, yra darbuotojų poilsio kambarys, virtuvėlė, dušai, wi-fi, skalbiami drabužiai, maistas pristatomas į vietą, šalia yra degalinė, valgykla, autobusų stotelė. Išdirbtą laiką matote savo išmaniąjame telefone, pagal išdirbtą laiką gaunamas atlyginimas už valandas, už viršvalandžius pusantro karto daugiau. Viskas paprasta ir aišku.
UAB „Autobroliai“

UAB „Autobroliai“

Autobroliai lyderiaujantis kėbulo remonto po draudiminių įvykių autoservisas Kaune. Mūsų veiklos tikslas - būti geriausiais, kurio mes atkakliai siekiame ir kuris mums padeda nuolatos augti bei plėstis. Plėtojant veiklą, žinoma, reikia gabių bei profesionalių darbuotojų. Mūsų įmonėje turite puikias galimybes tobulėti, gilinti savo teorines žinias ir pritaikyti jas praktikoje. Jei jūs manote kad esate tikras savo savo srities profesionalas mums būtų malonu dirbti su jumis vienoje komandoje.
informacija apie UAB „Autobroliai“
1085 €
Vid. atlyginimas bruto
23
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.