Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
EVOGIE, UAB

Bendrosios praktikos slaugytoja (-as)

Nuo 1800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - EVOGIE, UAB

Darbo aprašymas

Asistavimas gydytojų atliekamose procedūrose;
Estetinių procedūrų atlikimas;
Darbo kabinetų, įrenginių paruošimas bei tvarkymas po procedūrų;

Reikalavimai

Galiojanti BPS licencija;
Taisyklingi kalbėjimo bei rašymo lietuvių k. įgūdžiai.;
Pozityvumas, paslaugumas, rūpestingumas;
Domėjimasis estetine medicina;
Darbo patirtis ne mažesnė nei 3 m.;
Sąžiningumas ir atsakingumas;
Noras tobulėti ir mokytis;
Reprezentatyvi išvaizda;

Siūlome

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Atlyginimas

Nuo 1800 €/mėn. į rankas
EVOGIE, UAB

EVOGIE, UAB

Aesthetic health evolution

Sukūrėme Evogie kliniką tam, kad, lyderiaujančių technologijų pagalba užtikrintume aukščiausio lygio individualizuotus estetinės sveikatos sprendimus kiekvieno gražesniam gyvenimui.

Tobulėjimui, kaip ir tobulumui, ribų nėra. Net ir moderniausiai įrangai reikia patyrusių rankų, todėl sparčiai tobulėjant technologijoms, dar sparčiau turi tobulėti komanda. Į Evogie kliniką reguliariai atvyksta pasaulinį pripažinimą pelnę specialistai ir dalinasi žiniomis ne tik apie estetinę mediciną tam, kad galėtume žvelgti holistiškai.

Jau egzistuoja technologijos padedančios ilgiau gyventi ir stabdyti senėjimo procesus, tačiau jos prieinamos tik su tinkamomis investicijomis. Evogie nuolat investuoja į ateities medicinos inovacijas, kad rytojaus estetines procedūras galėtų Jums pasiūlyti jau šiandien. Pažangiausios technologijos, patyrusių profesionalų rankose, leidžia atlikti išsamią diagnostiką, numatyti tikslius procedūrų rezultatus ir užtikrinti, kad viskas praeitų komfortiškiau bei sutrumpėtų po procedūrinis atsistatymas.

Kiekvienas iš mūsų gyvename skirtingą gyvenimo būdą, turime asmeninį supratimą apie grožį ir stilių. Evogie siūlo minimaliai invazines procedūras, kurios gali duoti stiprių transformuojančių rezultatų. Visais atžvilgiais subtilus mūsų požiūris į veidą ir kūną yra holistiškos filosofijos dalis, kuria siekiame suderinti kiekvieno žmogaus individualius bruožus.

Evogie išskirtinės paslaugos. Mūsų įsipareigojimas teikti aukščiausios klasės estetinės medicinos procedūras grindžiamas troškimu padėti Jums atrasti geriausią save. Turėdami galimybę naudotis naujausiomis technologijomis ir skirtingomis moksliškai pagrįstomis medicinos technikomis, kruopščiai įvertiname kiekvieno kliento unikalius poreikius, tam, kad galėtume pasiūlyti pačius įmanomus geriausius sprendimus.

Jus taip pat gali sudominti: