Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „ENERGUS GROUP“ siūlo darbą:

UAB „ENERGUS GROUP“

ENERGUS yra viena didžiausių Lietuvos inžinerinių sistemų (elektrotechnikos, silpnų srovių, procesų valdymo ir automatizavimo) įmonė, kurią vienija bendra vizija – kurti inovatyvesnę, tvaresnę ir patikimesnę ateitį. Įmonių grupė vienija daugiau nei 150 specialistų.
Turime sukaupę didžiulę patirtį, įgyvendinant ir valdant sudėtingus bei didelius projektus, todėl galime sukurti unikalius sprendimus ir patys juos realizuoti.
Kurdami ir įgyvendindami projektus orientuojamės į ateitį: sutelkiame dėmesį į energetinį efektyvumą ir būsimą eksploataciją, užtikrindami aukštą kokybę bei greitą investicijų atsiperkamumą.
Mus įkvepia žinojimas, kad savo veikla skatiname inovacijas ir pokyčius, kurie suteikia naudos bendruomenei, aplinkai ir verslui.
Svarbiausias variklis yra mūsų komanda, kurioje kiekvienas narys brangus, o visus vienija pagarba įsipareigojimui, tikrosios vertės kūrimas ir bendro tikslo siekimas. Mes nuolatos ieškome žmonių, kurie vienija tas pačias vertybes ir teigiamą požiūrį į rytojų. Jei esate toks – prisijunkite prie mūsų!
Įmonės darbo skelbimai