Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB „Expertus LT“

ES PARAMOS PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė) (PARAIŠKŲ RENGIMAS)

1300-3300 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Expertus LT“

Darbo pobūdis

Šiame darbe konsultuosite klientus, siekiant išsigryninti esminius procesus ir identifikuoti tinkamą ES paramos priemonę, rengsite projektus ES paramos gavimui, analizuosite ES paramos priemones ir galimybes, nedidelę laiko dalį skirsite projektų administravimui, bendradarbiausite su komandos nariais.

Reikalavimai darbuotojui

Tikimės sėkmingos darbo ES paramos srityje patirties (privalumas);
Savarankiškumo, atsakomybės;
Gerų darbo kompiuteriu (visų pirma - MS Excel) įgūdžių;
Projektų valdymo žinių, kūrybiško sumanumo, gebėjimo sklandžiai dėstyti mintis raštu, kruopštumo, atidumo detalėms ir analitinių sugebėjimų;
Teisines žinias ir finansinių planų rengimo žinias laikytume svariais privalumais.

Įmonė siūlo

Kviečiame ilgalaikei karjerai į sėkmingą, stabilią ir pelningą įmonę – savo srities lyderę. Žadame įdomius projektus, vertingas pažintis, patogias darbo sąlygas biure ir galimybę dirbti nuotoliniu būdu, lengvai derinamą, lankstų darbo grafiką. Užtikrinsime galimybę realizuoti savo idėjas bendradarbiaujant su verslo bei NVO sektoriumi; sąžiningą atlygį ir subalansuotą darbo krūvį.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Atlyginimas

1300-3300 €/mėn. į rankas
pirmasis skaičius - fiksuota atlyginimo dalis, priklausanti nuo Jūsų kompetencijos, antrasis - vidutinis mūsų projektų vadovų atlyginimas su priedais už darbo rezultatus
UAB „Expertus LT“

UAB „Expertus LT“

UAB Expertus LT klientas - patyrusi, nuolat auganti, sėkminga, profesionalų įmonė, konsultuojanti verslą Europos Sąjungos, nacionalinės ir kitos paramos gavimo klausimais.