Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

FIZINĖS SAUGOS PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė)

3000-3600 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „Vilniaus viešasis transportas“

Mes tikimės, kad Jūs:

Turite auštąjį neuniversitetinį išsilavinimą inžinerijos, informacinių technologijų, projektų valdymo ar kitoje mokslų srityje.
Turite 2 metų darbo patirties fizinių-techninių apsaugos priemonių projektavimo, diegimo ir aptarnavimo srityje arba geras žinias projektų valdymo, saugos rizikų valdymo ar panašiose srityse.
Turite labai gerus valstybinės kalbos ir anglų kalbų įgūdžius.
Gebate dirbti su Microsoft Office programiniu paketu.
Turite įvertinimą Lietuvos Respublikos ir Europos Sąjungos teisės aktų bei su pareigybe susiję dokumentų rengimo, tvarkymo ir apskaitos reikalavimus.
Turite planavimo, organizavimo, analitinio mąstymo, derybinių ir argumentavimo įgūdžius.
Turite, nepriekaištingą reputaciją, iniciatyvumą, organizuotumą, orientaciją į rezultatus.

Jūsų pagrindinės atsakomybės bus:

Valdyti Bendrovės fizinės apsaugos ir techninių apsaugos priemonių diegimo projektus, organizuoti Bendrovės objektų fizinę ir techninę turto apsaugą.
Kaupti, sisteminti, analizuoti informaciją apie Bendrovės objektų fizinės apsaugos ir techninių apsaugos priemonių būklę, teikti pasiūlymus dėl tobulinimo, papildomų priemonių diegimo.
Rinkti, sisteminti, analizuoti informaciją apie fizinės ir techninės apsaugos paslaugų teikimą, saugos pažeidimus, įvykusius teisės aktų pažeidimus, rizikas ir galimas grėsmes Bendrovės objektams.
Rengti, vertinti, derinti Techninių apsaugos priemonių, techninių sąlygų, techninių užduočių, darbo projektų ir (ar) kitus dokumentus, valdyti projektų biudžetus bei rizikas.
Sudaryti ir periodiškai atnaujinti Bendrovės saugomų objektų fizinės apsaugos aprašus, padidintos rizikos objektų ir kitų saugotinų Bendrovės objektų sąrašą.
Rengti Bendrovės teisės aktus, reglamentuojančius asmenų ir transporto priemonių patekimo/išvykimo/buvimo į Bendrovės objektus.
Vykdyti Bendrovės techninių apsaugos priemonių funkcionavimo priežiūrą, analizuoti jų efektyvumą, derinti su Bendrovės veiklos vienetais techninių apsaugos priemonių įrengimo darbų ir techninės priežiūros paslaugų pirkimo sutarčių projektus.

Mes siūlome:

Atsakingą ir svarbią poziciją vienoje didžiausių Lietuvos įmonių;
Galimybę realizuoti turimą patirtį ir idėjas;
Saviraiškos galimybes, sąlygas asmeniniam tobulėjimui ir profesiniam augimui;
Nuo 3000 iki 3600 €/mėn. pastoviąją atlygio dalį (neatskaičius mokesčių);
Atlyginimas aptariamas pokalbio metu ir priklausys nuo turimos kompetencijos;
Papildomų naudų paketą.

Atlyginimas

3000-3600 €/mėn. neatskaičius mokesčių

UAB „Vilniaus viešasis transportas“

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ pagrindinė veikla užtikrinti gyventojams patogų ir savalaikį susiekimą vežant keleivius reguliariais maršrutais Vilniaus mieste bei gretimose savivaldybėse. Bendrovėje dirba beveik 2000 darbuotojų, valdomas turtas 98 mln. Eur, metinės pajamos 58 mln. Eur., Bendrovė sparčiai atnaujina autobusus ir troleibusus, siekia investicijoms panaudoti ES lėšas, didinti veiklos efektyvumą ir našumą, modernizuoti turimus transporto parkus, pritraukti ir išlaikyti gabius darbuotojus.
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (6)
informacija apie UAB „Vilniaus viešasis transportas“
2267 €
Vid. atlyginimas bruto
(49% didesnis už LT vidurkį)
1956
Darbuotojų skaičius
30-50 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1989 €
25% uždirba 1989-2246 €
25% uždirba 2246-2531 €
25% uždirba nuo 2531 €

Jus taip pat gali sudominti: