Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Neuromarketingo agentūra“

Grafikos dizaineris

Nuo 1000 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - UAB „Neuromarketingo agentūra“

Darbo pobūdis

🌟 Mūsų Kūrybinė Komanda Plečiasi 🌟
Neuromarketingo agentūra, šiuo metu ieško patyrusio Grafikos dizainerio, kuris mūsų komandą papildytų ne tik puikiomis dizaino, bet ir identiteto kūrimo bei UI/UX dizaino žiniomis!

Ko Mes Ieškome:
Asmenybės, sugebančios kurti įkvepiančius vizualus ir efektyvius dizainus - nuo logotipų ir brandbook'ų iki tinklalapių.
Profesionalo gebančio dirbti tiek savarankiškai, tiek komandoje, sugebančio įgyvendinti ir pristatyti idėjas iš pradinių koncepcijų iki baigtinio produkto.
Kandidato, turinčio gerą supratimą apie vartotojo patirties (UX) principus ir vartotojo sąsajos (UI) kūrimo gaires, bei pajėgumo taikyti šias žinias praktiškai kuriant tinklalapius.

Siūlome:
Lankstų darbo grafiką ir galimybę dirbti nuotoliniu būdu. Profesionalų ir kūrybinį darbo aplinką su nuolatinėmis mokymosi ir tobulėjimo galimybėmis. Galimybę dirbti įvairiapusiškai, neapsiribojant vien tik grafikos dizaino užduotimis. Puikią, draugišką komandą.

Reikalavimai darbuotojui

Ne mažesnė nei 2 metų sėkminga patirtis grafikos dizaino srityje. Puikus darbas su Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator) ir kitomis dizaino bei prototipavimo priemonėmis (pvz.: Figma).
Gebėjimas savarankiškai valdyti projektus nuo idėjos iki realizacijos, atsižvelgiant į terminus. Puikus vizualinis pojūtis, kūrybiškumas ir dėmesys detalėms. Labai geri bendravimo įgūdžiai ir gebėjimas dirbti komandoje. Geras humoro jausmas :)

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Biuras

Žaidimų konsolės Dušas

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Kiti privalumai

Kompiuteris asmeniniam naudojimui

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. į rankas
UAB „Neuromarketingo agentūra“

UAB „Neuromarketingo agentūra“

Neuromarketingo agentūra - Iš ekranų - tiesiai į širdį. Išmanūs sprendimai efektyvesniam vartotojo pažinimui.