Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

IT PROJEKTŲ VADOVAS

3800-5000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Kaunas - UAB Emplonet

Kodėl tai gera vieta būti?

Tamro Baltics siūlo jums įdomų ir atsakingą darbą plėtojant tarptautinį diversifikuotą verslą. Tikimasi, kad prisijungsite prie profesionalų komandos, vertinančios patikimumą, nuolatinį tobulėjimą, orientaciją į klientą, bendradarbiavimą ir naujoves. Siūlome savirealizaciją mūsų pozityvioje ir į rezultatą orientuotoje aplinkoje, su patrauklia atlygio ir motyvacijos sistema.

TAI JŪSŲ SĖDYNĖ

Kaip mūsų Baltijos šalių projektų valdymo organizacijos narys, būsite atsakingas už vadovavimą aukštos kokybės komandoms įgyvendinant projektus nuo programinės įrangos atnaujinimo iki sudėtingų įmonės produktų diegimo.
Pirmasis jūsų projektas bus naujo POS sprendimo diegimo valdymas mūsų BENU vaistinėse Lietuvoje.

Turėdami didelę projektų valdymo ir technologijų patirtį, jūs vairuosite ir teiksite projektus, kurie padės užtikrinti geriausią klientų patirtį Tamro ir BENU klientams visoje Baltijos šalyse, taip pat bendradarbiausite su kolegomis visoje Europoje, kur veikia Phoenix grupė.

Kai sėdi savo sėdynėje

Ieškome patyrusio projektų vadovo IT arba su programinės įrangos kūrimu susijusiose srityse, turinčio stiprius rizikos valdymo, puikius daugiafunkcinio darbo ir problemų sprendimo įgūdžius. Šiame vaidmenyje jums puikiai seksis, jei turėsite patirties dirbant su įvairių šalių įmonių savininkais ir kitais projekto komandos nariais, todėl geri bendradarbiavimo įgūdžiai yra būtini.

Didelis privalumas kandidatams – patirtis įgyvendinant naujausius POS diegimo projektus valstybės reguliuojamose pramonės šakose ir bendradarbiavimas su Lietuvos valstybės institucijomis, pageidautina sveikatos priežiūros srityje.

Stiprūs kandidatai turi apetitą iššūkiams ir problemų sprendimo protą, glaustą ir įžvalgų bendravimo stilių, kai reikia vairuoti ir vadovauti komandoms siekiant datų ir biudžeto, turi gerą humoro jausmą dviprasmybių akivaizdoje ir įgimtą gebėjimą išlaikyti pusiausvyrą. prioritetus.

Mūsų projektų portfelis svyruoja nuo nedidelio masto „out of box“ sprendimų iki didelio masto diegimų, todėl naudojamos Waterfall, Agile Scrum ir hibridinio modelio projektų valdymo metodikos.

Mūsų pasiūlymas

  • Profesinio ir asmeninio augimo galimybes vienoje didžiausių farmacijos platinimo įmonių Baltijos šalyse.
  • Glaudus bendradarbiavimas su kolegomis iš Baltijos šalių ir PHOENIX būstinės.
  • Draugiška, tačiau skatinanti darbo aplinka, skatinanti nuolatinį tobulėjimą.
  • Konkurencingą atlygio paketą ir paskatas.
  • Galimybė dirbti nuotoliniu būdu arba hibridinėje darbo vietoje.

Atlyginimas

3800-5000 €/mėn. neatskaičius mokesčių

UAB Emplonet

Emplonet yra jūsų partneris. Teikiame aukščiausios kokybės personalo paieškos ir atrankos paslaugas, kurios padeda užmegzti ilgalaikius santykius, skatinančius verslo augimą ir įvairių sričių profesionalų tobulėjimą.

Emplonet klientas - Tamro Baltics yra didmeninės ir mažmeninės prekybos vaistais įmonė, veikianti visose trijose Baltijos šalyse, kurioje dirba 1200 profesionalų. Baltijos šalyse yra beveik 450 vaistinių, kurios priklauso Tamro grupei arba veikia pagal partnerystės sutartį su BENU arba Aptieka 1 prekių ženklais. Tamro Baltics priklauso PHOENIX grupei, kuri veikia 27 ES šalyse.
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (51)

Jus taip pat gali sudominti: