Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Klientų aptarnavimo vadybininkas

1500-1600 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Kaunas - UAB „Xirgo Global“

Pareigų aprašymas

Klientų aptarnavimo specialistas bus klientų aptarnavimo komandos dalis. Šis asmuo daugiausiai bendraus su technikais, partneriais ir klientais bei organizuos darbo procesą.

Pagrindinės atsakomybės

Darbo proceso koordinavimas: efektyviai organizuoti ir suplanuoti technikams bei partneriams darbus su klientais, užtikrinant veiksmingą ir sklandų procesą.
Techninis palaikymas: teikiant aptarnavimą, klientų problemoms spręsti panaudoti savo technines žinias apie AUTO ir IoT sekimo įrenginius.
Komunikacija su klientais: būti pagrindiniu klientų aptarnavimo kontaktiniu asmeniu, sprendžiant užklausas ir problemas telefonu ir el. paštu.
Nuolatinis mokymasis: nuolat gilinti savo supratimą apie GPS sekimo platformų funkcionalumą, siekiant išlikti konkurencingiems ir patenkinti kasdieninius klientų poreikius.
Problemų sprendimas: demonstruoti stiprius problemų sprendimo įgūdžius, dirbant savarankiškai ir su komandos nariais, siekiant išspręsti klientų problemas.

Reikalavimai kandidatui

Patirtis: įĮgyta patirtis klientų aptarnavimo srityje, pageidautina tiesioginė patirtis su AUTO ir IoT sekimo įrenginiais.
Išsilavinimas: inžinerijos, vadybos ar telekomunikacijų bakalauro laipsnis.
Komunikacijos įgūdžiai: gebėjimas bendrauti lietuvių, anglų kalbomis žodžiu ir raštu, įskaitant sklandžios komunikacijos telefonu įgūdžius. Rusų k. mokėjimas būtų privalumas.
Pomėgis technologijoms: didelis susidomėjimas technologijomis, greitas gebėjimas mokytis naujų sistemų ir prisitaikyti prie technologinės pažangos.
Asmeninės savybės: didelė motyvacija dirbti, gebėjimas greitai mokytis, atviras, iniciatyvus mąstymas. Mokėjimas greitai įsisavinti informaciją ir prisitaikyti prie besikeičiančių situacijų.
Komandinis darbas: gebėjimas efektyviai dirbti komandoje, skatinant palaikomąją ir bendradarbiavimui palankią darbo aplinką.
SVARBU! Dėl greitesnio atrankos proceso prašome kandidatų aplikuoti į šią poziciją per mūsų įmonės vidinę sistemą sensata.wd1.myworkdayjobs.com/Sensata-Careers/job/Kaunas-Lithuania/Support-Specialist_IRC92648

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu Papildomos apmokamos atostogos

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Biuras

Stalo futbolas Nemokami užkandžiai

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas
Įmonė siūlo:
Pensijų kaupimo planą. Visi darbuotojai, praėję bandomąjį laikotarpį bus įtraukti į savanorišką trečiosios pakopos pensijų kaupimo planą.
Pailgintas atostogas – darbuotojas gauna papildomas kasmetinių mokamų atostogų dienas;
Gyvybės draudimą. Visi darbuotojai po bandomojo laikotarpio įtraukiami į gyvybės draudimo planą, kuris užtikrina saugumą ir finansinę paramą artimiausiems šeimos nariams;
Sveikatos draudimą. Sėkmingai baigę bandomąjį laikotarpį darbuotojai įtraukiami į Sveikatos draudimo planą, pagal kurį kompensuojamos įvairios medicininės paslaugos, stacionarinis ir ambulatorinis gydymas valstybinėse ir privačiose ligoninėse, profilaktiniai tyrimai ir skiepai, kompensuojamos išlaidos už receptus, reabilitaciją.

Atlyginimas

1500-1600 €/mėn. neatskaičius mokesčių

UAB „Xirgo Global“

Sensata | Xirgo (UAB “Xirgo Global") - is a leading provider of innovative, full-featured, application-specific wireless IoT communication devices. An expansive product line facilitates best-in-class solutions for numerous markets and verticals. With comprehensive in-house engineering capabilities in all key development disciplines, Xirgo consistently delivers compelling solutions to companies in search of ways to become more competitive, improve operational efficiencies, and unlock new revenue streams. In conjunction with our partners, Xirgo has provided world-class solutions in the realm of telematics, fleet management, heavy equipment, asset tracking, usage-based driving, high-risk vehicle finance, cold chain, and rental applications.
informacija apie UAB „Xirgo Global“
4108 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
59
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2223 €
25% uždirba 2223-3586 €
25% uždirba 3586-5023 €
25% uždirba nuo 5023 €

Jus taip pat gali sudominti: