Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

KLIENTŲ VADYBININKAS (-Ė)

Vilnius - UAB „Octoos“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai sėkmingoje įmonėje, šiltai bendraujančioje komandoje. Užtikrinsime patogias darbui sąlygas komfortabiliai įrengtame biure verslo centre Jasinskio g., nemokamą automobilio parkavimo vietą ir dviračių saugyklą. Būsime dėmesingi Jūsų poreikiams darbo grafiko atžvilgiu, turėsite galimybę padirbėti ir iš namų, apmokysime daug naudingų dalykų ir suteiksime galimybę didinti kompetencijas nuolat. Žadame įdomias užduotis, sąžiningą atlygį ir motyvavimo priemones.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime.

Užduotys ir atsakomybės

Tikslas – tvarkinga Octoos klientų dokumentacija ir kokybiškai teikiamos paslaugos.
Šiame darbe po išsamių apmokymų ruošite Octoos ir mūsų klientų tipinius dokumentus (pvz., sutartys, įsakymai, kiti einamosios veiklos dokumentai); pasirūpinsite vykdomų projektų priežiūra, išrašysite sąskaitas, registruosite gaunamas sąskaitas, pateiksite jas buhalterijai. Turime ir keletą kitų įdomių užduočių, bet apie viską detaliai – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą ir sėkmingos panašaus darbo patirties klientų aptarnavimo/projektų administravimo/apskaitos srityje, puikiai kalbate ir rašote lietuvių kalba, drąsiai jaučiatės bendraujant anglų kalba, dirbate MS Office programomis, išmanote raštvedybą.
Jei planuojate atidžiai, veikiate atsakingai, mąstote logiškai, sprendžiate savarankiškai, bendraujate drąsiai, reaguojate pozityviai ir Jumis galima pasitikėti – mes džiaugsimės galėdami susipažinti.
Jūsų rusų kalbos žinias, išsilavinimą apskaitos srityje bei vairuotojo pažymėjimą vertintume kaip privalumus.
Siųskite savo CV tiesiog dabar- pasikalbėkime.

UAB „Octoos“

UAB „Octoos“ komanda jau daugiau nei 11 metų padeda verslams augti ir sėkmingai plėstis - teikiame konsultacines verslo planavimo, kūrimo ir valdymo paslaugas, atliekame strateginės ir kasdienės veiklos, konkrečių projektų ir sprendimų rizikos vertinimą. Didžiuojamės savo klientų pripažinimu ir verslo, socialinių partnerių ir visuomenės pasitikėjimu.
Šiuo metu atnaujiname savo internetinę svetainę, tad apsilankykite mūsų FB paskyroje ir pasikalbėkime susitikę.
www.facebook.com/octoos
Kviečiame prisijungti naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Octoos“
6
Darbuotojų skaičius
200-300 tūkst. €
Pajamos 2022 m.

Jus taip pat gali sudominti: