Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Kokybės Vadybininkas

2200-3000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Panevėžys, Pasvalys, Kupiškis - Alvas Group

Pasiūlymas Jums

Užtikrinta, ilgalaikė darbo vieta patikimoje, žinomoje įmonėje; sąžiningas finansinis atlygis ir motyvavimo sistema, patogus biuras, profesionalios darbo priemonės, pagarbūs tarpusavio santykiai ir jaukios kolektyvo tradicijos.

Norėtume pasiūlymą pristatyti Jums išsamiai, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą – pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Atsakomybių sritys

Siekiame tvarios verslo plėtros, tad būtinas Įmonės veiklos ir maisto saugos sistemų atitikimo standartų reikalavimams užtikrinimas. Taip pat tikimės, kad kontroliuosite Teisės aktų, susijusių su maisto sauga, analizavimą ir taikymą, skundų, neatitikčių analizę, informacijos pateikimą, incidentų valdymą. Atstovavimas įmonei valstybinių kontroliuojančių institucijų patikrinimuose, audituose, Kokybės kontrolės procesų valdymas įmonėje, pasiūlymų veiklos gerinimui teikimas, Tiekiamų produktų ženklinimo reikalavimų atitikimo teisės aktams užtikrinimas, Efektyvios kokybės skyriaus darbuotojų veiklos organizavimas, Efektyvus bendradarbiavimas su kitų padalinių darbuotojais, mokymai, Ataskaitų ir kitos aktualios informacijos teikimas aukščiausiai vadovybei bus tiesioginės Jūsų pareigos.

Lūkesčiai kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį universitetinį technologinį/vadybinį/maisto saugos išsilavinimą ir panašaus darbo patirtį gamybinėje įmonėje (didmeninės prekybos įmonėje - būtų puikus privalumas), puikiai bendraujate anglų k (rusų k. įgūdžius laikytume stipriu privalumu). Jūsų darbe prireiks darbo kompiuteriu įgūdžių, bei vairuotojo pažymėjimo. Labai vertinsime, jei esate atsakingas, profesionaliai bendraujantis žmogus ir draugiškas kolega.

Apie įmonę

UAB „Alvas ir Ko“ – didmeninės prekybos įmonė, daugiau nei 15-os pasaulinių maisto priedų gamintojų atstovė, turinti išskirtines atstovavimo teises Lietuvoje. Nuo 1991 m. gaminame, fasuojame ir parduodame maistinius ingredientus, maisto priedus, riešutus, džiovintus vaisius ir daržoves, sėklas, prieskonius ir jų mišinius, konditerijos priedus, sausą grietinėlę, pipirus, druską, daug rūšių cukraus bei jo pakaitalus, tokius kaip stevija, fruktozė. O šiuo metu esame didžiausi kakavos produktų importuotojai Lietuvoje. Savo produkciją eksportuojame į Latviją, Estiją, Airiją, Angliją, Švediją, Vokietiją. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje www.alvas.lt.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Atlyginimas

2200-3000 €/mėn. neatskaičius mokesčių

Alvas Group

Alvas Group - tai viena didžiausių, 4 įmonių grupė įsikurusi Aukštaitijos sostinėje Panevėžyje. Įmonė skaičiuoja jau 32 metus rinkoje ir joje dirba virš 300 darbuotojų.
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (2)
informacija apie Alvas Group
2384 €
Vid. atlyginimas bruto
(56% didesnis už LT vidurkį)
32
Darbuotojų skaičius
30-50 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1700 €
25% uždirba 1700-2232 €
25% uždirba 2232-2806 €
25% uždirba nuo 2806 €

Jus taip pat gali sudominti: