Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „People Link“

Lazerių optikos technikas (-ė) (patirtis nebūtina)

1600-2200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „People Link“
Light Conversion kviečia prisidėti prie Lietuvos vardo garsinimo ir pritaikyti savo patirtį dirbant su aukštosiomis technologijomis! Ieškome Lazerių optikos techniko (-ės), kuris (-i) bus atsakingas (-a) už smulkių optinių elementų paruošimą, surinkimą bei kokybės įvertinimą.

Tikimės, kad Tu:

● Įgijai arba dar tik sieki aukštojo/aukštesniojo išsilavinimo inžinerinių ar gamtos mokslų srityse (fizika, elektronika, transporto inžinerija, mechatronika, robotika, biologija, gyvybės mokslai ir pan.)
● Mėgsti kruopštumo reikalaujančias užduotis (siuvinėjimas, pynimas, karoliukų vėrimas, mozaikų dėliojimas, origami lankstymas, filatelija ir pan.)
● Esi susidomėjęs (-usi) aukštosiomis technologijomis
● Tiki, jog darbas Light Conversion būtų puiki galimybė ne tik lavinti jau turimus įgūdžius, bet ir įgyti naujų kompetencijų, patirties bei žinių.

Daugiau apie darbą įmonėje galite pamatyti šiame video:

Light Conversion siūlo:

  • Darbą sparčiai augančioje savo srities profesionalų komandoje (jeigu esi girdėjęs (-usi), kad Lietuva garsi lazerių srityje, neabejok – tai LIGHT CONVERSION indėlis)
  • Išsamius apmokymus ir sklandų naujoko įvedimo procesą
  • Darbą su aukštos pridėtinės vertės produktu, kuris pritaikomas medicinoje, mokslo laboratorijose ir pramonėje
  • Darbuotojams skiriami papildomi sveikatos draudimai (ambulatorinių paslaugų, investicinis gyvybės ir nelaimingų atsitikimų)
  • Galimybę darbuotis 0,75 arba 1 etatu
  • Atlyginimą 1600 - 2200 EUR (bruto) + priedai, priklausantys nuo asmeninių rezultatų

Atlyginimas

1600-2200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „People Link“

UAB „People Link“

LIGHT CONVERSION yra viena iš penkių didžiausių pasaulio ultratrumpų impulsų lazerių gamintojų, ji – Lietuvos, kaip lazerių šalies, vardo pradininkė. Įmonės lazeriais ir jų sistemomis naudojasi pasauliniai mokslo centrai, 95-ios iš 100 geriausių pasaulio universitetų fizikos, chemijos ar biologijos laboratorijos, jie yra taikomi pramonėje medicininių sistemų precizinėms medžiagoms apdirbti, automobilių ir išmaniųjų telefonų pramonėje.
2019-2022 m. LIGHT CONVERSION nominuoti ,,Geidžiamiausias darbdavys" apdovanojimuose!