restorano įvaizdžio formavimas pasitelkiant įvairias vidinės ir išorinės komunikacijos priemones;
efektyvus restorano darbuotojų darbo organizavimas bei kontrolė;
sklandžios restorano veiklos užtikrinimas;
restorano finansinės ir ūkinės apskaitos vykdymas.
Reikalavimai darbuotojui
Vadovaujamo darbo patirtis restoranų versle;
Puikūs personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžiai;
Atsakingumas, organizuotumas, orientacija į puikius darbo rezultatus;
Geri įgūdžiai dirbant kompiuteriu (MS Word, MS Exel, MS Outlook).
Įmonė siūlo
Sveikatingumas
Sveikatos draudimas
Darbą savo srities profesionalų komandoje;
Laisvę kurti ir įgyvendinti idėjas;
Partnerių siūlomas nuolaidas (maxima/eurovaistinė/ermitažas);
Papildomą sveikatos draudimą.