Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Padavėjas (-a) panoraminiame bare SKYBAR

Nuo 7 €/val. Neatskaičius mokesčių
Vilnius - Lietuva Viešbutis, UAB Radisson Blu Hotel Lietuva

Darbo pobūdis

Sveiki, kandidatai! Norime pasiūlyti Jums įdomią ir dinamišką darbo vietą – dirbti mūsų žavingame SKYBAR bare,įsikūrusiame net 22-ame aukšte. Tai neeilinė proga prisijungti prie mūsų draugiško kolektyvo ir kasdien mėgautis kvapą gniaužiančiais miesto vaizdais. Jūsų pagrindinė užduotis bus aptarnauti viešbučio svečius ir kitus baro lankytojus, užtikrinant, kad kiekvienas jų jaustųsi ypatingai. Mes didžiuojamės teikdami aukštos kokybės paslaugas pagal nustatytus viešbučio standartus, ir Jūs galite tapti mūsų komandos nariu, padedančiu šį pažadą paversti realybe.

Ši pozicija reikalauja dirbti vakarais ir savaitgaliais, todėl tai puikus pasirinkimas tiek tiems, kurie ieško darbo pilnu etatu, tiek tiems, kuriems patogiau dirbti pusę etato. Tai suteiks lankstumo Jūsų dienotvarkėje ir leis suderinti darbą su kitomis gyvenimo sritimis. Be to, darbas mūsų panoraminiame bare – tai ne tik galimybė tobulėti profesiniame gyvenime, bet ir šansas kasdien dirbti vienoje iš gražiausių miesto vietų su profesionaliais kolegomis.

Reikalavimai darbuotojui

Šypsena ir pozityvumas: Mūsų darbuotojai yra mūsų veidas. Todėl svarbu, kad jūsų šypsena būtų matoma ir užkrėstų teigiamomis emocijomis tiek kolegas, tiek klientus.

Draugiškumas ir paslaugumas: Norime, kad kiekvienas svečias jaustųsi laukiamas ir vertinamas. Jūsų draugiškumas ir noras padėti yra raktas į sėkmę.

Komunikabilumas: Gebėjimas aiškiai ir efektyviai bendrauti su klientais bei kolegomis yra būtinas mūsų dinamiškoje darbo aplinkoje.

Gebėjimas dirbti komandoje: Mes vertiname bendradarbiavimą ir tarpusavio pagalbą. Sėkmė pasiekta komandiniu darbu yra daug saldesnė.

Patirtis padavėjo darbe: Nors naujokams suteikiame mokymus, turėta patirtis padės greičiau įsilieti į darbo procesus.

Domėjimasis kokteiliais (stiprus privalumas): Mes ieškome asmenų, turinčių gilią aistrą kokteiliams ir gerai išmanančių įvairių gėrimų sudėtį bei istoriją. Jeigu jūs mėgstate gilintis į kokteilių pasaulį ir turite platų jų pažinimą, čia galėsite ne tik pritaikyti savo žinias praktiškai, bet ir nuolat tobulėti šioje srityje.

Geras lietuvių ir anglų kalbų mokėjimas: Mūsų klientai – įvairiatautė bendruomenė, todėl gebėjimas sklandžiai bendrauti šiomis dviem kalbomis yra būtinas.

Lankstumas ir gebėjimas prisitaikyti: Prisitaikymas prie greitai kintančių situacijų, gebėjimas greitai mokytis.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Sveikatingumas

Nemokama treniruoklių salė viešbučio patalpose

Biuras

Nemokami užkandžiai Dviračių saugykla Dušas Asmeninės persirengimo spintelės Nemokamas maitinimas Nemokama kava Nemokama uniformos priežiūra

Transportas

Kelionės iš darbo kompensavimas naktinėmis valandomis

Kiti privalumai

Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms Reguliarūs mokymai Plačios karjeros galimybės Darbuotojų vakarėliai Team buildingai Mėnesio darbuotojo rinkimai
1. Konkurencingą atlyginimą, kuris atitiks jūsų patirtį ir įgūdžius.

2. Profesionalaus tobulėjimo ir karjeros augimo galimybes. Mūsų įmonėje kiekvienas turi galimybę tobulėti ir siekti aukštesnių karjeros tikslų.

3. Malonią ir draugišką darbo aplinką, kurioje kiekvienas gali jaustis įvertintas ir laimingas.

4. Socialines garantijas ir papildomas naudas, atitinkančias šiuolaikines darbo rinkos tendencijas:

  • Nemokamas maitinimas ir neribota kava, kad kiekvieną dieną jaustumėtės energingi ir pasiruošę naujiems iššūkiams.
  • Uniformos priežiūra, kad visada atrodytumėte puikiai ir jaustumėtės patogiai.
  • Mėnesio darbuotojo rinkimai, kurie padeda pabrėžti ir įvertinti asmeninius darbuotojų pasiekimus.
  • Darbuotojų sąskrydžiai, stiprinantys komandos dvasią ir kolektyvinius ryšius.
  • Nemokama darbuotojų sporto salė, skatinanti sveiką gyvenseną ir suteikianti galimybę išlaikyti puikią fizinę formą.
  • Priedai prie atlyginimo už gerus darbo rezultatus, skatinantys siekti aukščiausių tikslų ir garantuojantys, kad jūsų pastangos bus tinkamai įvertintos.

Kita informacija:
Informuosime tik atrinktus kandidatus, o konfidencialumas visais etapais garantuojamas. Jei esate pasirengę prisijungti prie mūsų dinamiškos komandos ir dalyvauti kuriant kažką išskirtinio, nesitikėkite pateikti savo paraišką. Laukiame galimybės susipažinti su jumis ir kartu siekti įspūdingų rezultatų!

Atlyginimas

Nuo 7 €/val. neatskaičius mokesčių
Priedų prie atlyginimo už gerus darbo rezultatus sistema. Viršvalandžiai, naktinis darbas bei darbas švenčių dienomis apmokamas pagal LR DK nustatytą tvarką.

Lietuva Viešbutis, UAB Radisson Blu Hotel Lietuva

Radisson Hotel Group, viena didžiausių ir dinamiškiausių viešbučių kompanijų pasaulyje, valdo Radisson Blu bei Park Inn by Radisson viešbučius Lietuvoje. Grupės portfelyje yra daugiau kaip 1.400 veikiančių ir ruošiamų veiklai viešbučių 110-tyje pasaulio šalių ir teritorijų.
Šiuo metu kompanija siūlo darbą Vilniuje, didžiausiame Lietuvos viešbutyje Radisson Blu Hotel Lietuva, Konstitucijos pr. 20, kuriame yra 456 svečių kambariai, vienas iš didžiausių ir moderniausių konferencijų ir renginių centras, restoranas Riverside, vestibiulio baras bei baras Skybar, esantis 22-ame viešbučio aukšte.
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (4)
informacija apie Lietuva Viešbutis, UAB Radisson Blu Hotel Lietuva
3271 €
Vid. atlyginimas bruto
(2X higher than LT average)
147
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1210 €
25% uždirba 1210-1583 €
25% uždirba 1583-1983 €
25% uždirba nuo 1983 €

Jus taip pat gali sudominti: