Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „PROSPORT.LT“

PARDAVĖJAS (-A) – KONSULTANTAS (-Ė)

1000-1500 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „PROSPORT.LT“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame į mūsų draugišką komandą prasmingam darbui, susijusiam su Jūsų pomėgiais. Suteiksime žinių apie mūsų atstovaujamus prekės ženklus, išmokysime sėkmingo pardavimo paslapčių. Užtikrinsime patogias darbo sąlygas Radvilėnų pl. 1e; patogų, iš anksto derinamą darbo grafiką, kolegų pagalbą ir karjeros perspektyvas, sąžiningą atlyginimą bei priedus už pardavimo rezultatus.
Nedelskite – siųskite savo gyvenimo aprašymą, ateikite į parduotuvę, sužinokite daugiau, susipažinkime.
Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe priimsite gaunamas prekes iš tiekėjų, pasirūpinsite jų išdėstymu ir prižiūrėsite, kad ekspozicija būtų tvarkinga. Bendrausite su klientais, išsiaiškinsite jų poreikius ir profesionaliai parduosite. Kadangi gauname užsakymus ir el.parduotuvėje, pasirūpinsite užsakytų prekių išsiuntimu klientams. Visko apmokysime ir apie viską išsamiau pasikalbėsime susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad esate išsilavinęs, kultūringas ir paslaugus, turite sėkmingos panašaus darbo patirties, mokate dirbti kasos aparatu. Jūsų patirtį sporto prekių srityje (dviračiai, sporto avalynė, apranga) ir domėjimąsi sportu laikytume rimtais privalumais.
Darbas gali būti įdomus, susijęs su Jūsų pomėgiais, tad siųskite savo CV - susipažinkime!

Atlyginimas

1000-1500 €/mėn. į rankas
1000-1500 €/mėn. į rankas priklausomai nuo jūsų kompetencijos
Plius mėnesinės premijos už pasiektus pardavimų tikslus.
UAB „PROSPORT.LT“

UAB „PROSPORT.LT“

UAB “PROSPORT.LT” sėkmingai vysto veiklą jau daugiau, nei 13 metų. Mūsų tikslas – aprūpinti sportuojančius žmones jiems tinkamiausia įranga kokybiškam laisvalaikiui. Didžiuojamės, kad klientų esame vertinami ir laikomi lyderiais savo srityje, nes galime įgyvendinti didžiosios daugumos: teniso, kalnų slidinėjimo, dviračių sporto aistruolio ar tiesiog sveiką gyvenseną pripažįstančio žmogaus poreikius. Mūsų klientus aprūpiname žinomiausių prekinių ženklų produkcija: Wilson/Tecnifibre/Lotto (tenisas), Atomic/Bogner Fire & Ice/Dainese/Reusch/Sixs/Oakley (kalnų slidinėjimas), Suunto (sportiniai laikrodžiai), Scott/Bianchi/Atala/Whistle/Kona/Brompton (dviračiai), Bolle (dviratininkų akiniai ir šalmai, Weldtite (dviračių priežiūros priemonės), San Marco (dviračių balneliai), Gaerne (dviratininkų bateliai), Bicycle Line (dviratininkų apranga), Oakley (dviratininkų šalmai ir akiniai). Sužinokite apie mus daugiau internete www.prosport.lt/
www.facebook.com/prosport.lt/
PROSPORT.LT – aistra sportui!
Kviečiame ilgalaikei karjerai šioms pareigoms:
informacija apie UAB „PROSPORT.LT“
2280 €
Vid. atlyginimas bruto
(50% didesnis už LT vidurkį)
17
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.

Jus taip pat gali sudominti: