Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Menlo Electric S.A.

PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė) (SAULĖS ENERGETIKA)

1500-2300 €/mėn. Į rankas
Vilnius - Menlo Electric S.A.

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame į sparčiai augančią tarptautinės kompanijos komandą darbui perspektyviausioje verslo srityje. Užtikrinsime nuolatinio tobulėjimo galimybę, įkvepiančias pažintis su kolegomis visame pasaulyje, lanksčiai prisiderinsime prie Jūsų pageidavimų. Žadame įdomias užduotis, savarankiškų sprendimų galimybę ir pagarbą Jūsų idėjoms. Siūlome patogias darbui sąlygas, pozityvią aplinką ir bendradarbiavimą, sąžiningą atlygį ir motyvavimo priemones.
Ženkite karjeros keliu kartu su Menlo Electric! Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konfidencialumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Tikslas – nuolatinė klientų - saulės elektrinių montuotojų ir didmenininkų B2B – rato plėtra ir ilgalaikių santykių užtikrinimas.
Po išsamių apmokymų apie įmonės parduodamą produkciją rūpinsitės naujų klientų paieška ir profesionaliu pardavimu, konsultuosite klientus techniniais klausimais, pagelbėsite pasirenkant jiems tinkamiausius produktus, palaikysite ilgalaikius santykius su klientais, susipažinsite su potencialiais klientais ir tarptautinėse parodose. Apie viską išsamiau - susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos panašaus darbo patirties saulės elektrinių įrangos pardavimuose ir norėtumėte tęsti karjerą perspektyviausioje verslo srityje, domitės rinkos situacija. Norėtume į komandą priimti atsakingą, kruopštų, puikius bendravimo įgūdžius turintį, pozityvų žmogų, kuriuo galėtume pasitikėti. Tarptautinė aplinka įpareigoja, tad bus reikalingos ne tik lietuvių kalbos žinios, bet ir užsienio kalbų (anglų, lenkų) įgūdžiai. Prireiks ir vairuotojo pažymėjimo.
Nedelskite – siųskite savo CV jau šiandien. Susipažinkime.

Atlyginimas

1500-2300 €/mėn. į rankas
atlyginimo dydis priklausys nuo Jūsų kompetencijos, o taip pat bus taikoma priedų už sėkmingus pardavimus sistema, apie kurią plačiau – susitikimo metu.
Menlo Electric S.A.

Menlo Electric S.A.

Menlo Electric S.A. – jauna, perspektyvi, nuolat auganti, saulės modulių ir inverterių prekybos didmena kompanija, kas mėnesį aptarnaujanti daugiau nei 360 klientų net 37-iose šalyse. Mūsų 100 MW saulės elektrinių komponentai yra 14 logistikos centrų EMEA regione – Europoje, Vidurio rytuose ir Afrikoje. Pradėję savo veiklą 2020 m. parduodavome tik dviejose šalyse – Nyderlanduose ir Vokietijoje. Sparčiai augome ir beveik kas mėnesį atidarydavome naujus biurus naujose šalyse. Mūsų siekiai atsispindi pastarojo meto plėtroje į MENA regioną. Ir mes nežadame sustoti!
Atstovaujame žinomiausius saulės modulių gamintojus: Jinko, Risen, JA Solar, bei plačiai žinomus inverterių gamintojus Sungrow, SolarEdge, SolaX, Deye ir FoxESS. Esame saulės energetikos asociacijų skirtingose šalyse nariai, dalyvaujame tarptautinių organizacijų, tokių kaip „Solar Power Europe“, veikloje, o tai leidžia daryti įtaką fotovoltinės energijos sektoriaus ateičiai ir teisiniam reguliavimui šioje srityje.
Sužinokite apie mus daugiau internete:



Aktyviai plečiame veiklą, tad Lietuvos ir Baltijos šalių biurui ieškome komandos nario šioms pareigoms: