Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Muzikos ekspresas“

PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė)

2000-3000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Muzikos ekspresas“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai į vieną žinomiausių ir sėkmingiausių savo srities kompanijų. Užtikrinsime komfortabilias darbo sąlygas, visas reikalingas priemones, įskaitant tarnybinį automobilį, patyrusius ir geranoriškus kolegas. Apmokysime visko, ką mokame patys. Žadame įdomius projektus, nuolatinį tobulėjimą, aiškias atsakomybes. Siūlome sąžiningą atlyginimą ir motyvavimo priemones.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, tad siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Tikslas – sėkmingai įgyvendinami projektai ir nuolat plečiamas klientų ratas.
Po išsamių apmokymų tinkamai reaguosite į gaunamas užklausas: išsiaiškinsite kliento poreikį, konsultuositės su inžinieriais, formuosite pasiūlymą, pristatysite klientams ir rūpinsitės savalaikiu, kokybišku projekto įgyvendinimu. Taip pat plėsite klientų ratą: susisieksite su potencialiais klientais, pristatysite ”Muzikos ekspreso” galimybes, teiksite pasiūlymus ir parduosite paslaugas bei produktus.
Detaliau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą ir sėkmingos aktyvių pardavimų (B2B) patirties, pageidautina – garso/ apšvietimo produktų ir paslaugų. Prireiks puikių lietuvių kalbos įgūdžių ir anglų kalbos žinių, vairuotojo pažymėjimo, kompiuterinio raštingumo (MS Excel, AutoCAD). Jei bendraujate profesionaliai, veikiate aktyviai, siekiate rezultato ir Jumis galima pasitikėti – siųskite savo CV jau šiandien. Susipažinkime.

Atlyginimas

2000-3000 €/mėn. į rankas
Atsižvelgsime į Jūsų kompetenciją ir patirtį. Priedų už darbo rezultatus sistemą aptarkime susitikimo metu.
UAB „Muzikos ekspresas“

UAB „Muzikos ekspresas“

UAB “Muzikos ekspresas” – jau daugiau, nei 28 metus gyvuojanti kompanija, puikiai žinoma Lietuvoje, kaip aukščiausios kokybės paslaugas teikianti komanda. Kuriame ir diegiame garso perdavimo, automatines pavojaus pranešimo, konferencijų sistemas pritaikytas visuomeniniams ir individualiems poreikiams. Įgyvendiname kompleksinius įgarsinimo, apšvietimo, video ir video konferencijų sprendimus skirtus prekybos centrams, kino teatrams, kultūros centrams, arenoms, bažnyčioms, kaimo turizmo sodyboms ir kitiems sektoriams. Mūsų klientai žino, kad su “Muzikos ekspresu” pasijus išskirtiniais.
Sužinokite apie mus daugiau internete


Į komanda kviečiame profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Muzikos ekspresas“
1985 €
Vid. atlyginimas bruto
(30% didesnis už LT vidurkį)
15
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.