Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

PERSONALO IR ADMINISTRACIJOS ASISTENTĖ (-AS)

1900 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „People Link“
Mūsų klientė - tarptautinė įmonė „Elis“, lyderė pasaulio tekstilės rinkose. Lietuvoje įmonė turi pastovų kelių tūkstančių klientų ratą ir savo klientams teikia įvairias paslaugas bei specialiai pritaikytus tekstilės, higienos ir ūkio priežiūros sprendimus (darbo drabužių ir kilimėlių nuoma).
Šiuo metu įmonė į savo komandą kviečia prisijungti personalo ir administracijos asistentę (-ą) darbui Vilniuje.

PRISIJUNGĘS (-USI) PRIE ĮMONĖS TU:

  • Turėsi pilną atsakomybę ir biudžetą rūpinantis įmonės biuru ir aplinka – o tai yra reikalingų paslaugų ir prekių užsakymas, bendravimas su tiekėjais, bendros tvarkos palaikymas bei pozityvios atmosferos kūrimas (svarbu, kad netrūktų kavos ir visko, ko reikia prie kavos☕);
  • Tikrai nepritrūksi bendravimo ir bendradarbiavimo! Kolegoms tikrai kyla klausimų ir reikia pagalbos įvairiais administraciniais klausimais, taip būsi įmonės veidas ir pirmasis kontaktas įmonės svečiams;
  • Dirbsi su dokumentų valdymo sistema (BSS) ir rūpinsiesi personalo dokumentų tvarkymu (aktualūs dokumentai: darbuotojų atostogų prašymai, įsakymai, įdarbinimo/ išdarbinimo dokumentacija, kita.);
  • Plėsi savo kompetencijas dizaino srityje: būsi atsakinga (-as) už informacijos apie darbo drabužiams bei biurų kilimėliams skirtų logotipų sukėlimą į sistemą (dydis, spalva ir vaizdas) bei galutinio dizaino patvirtinimą.
  • Turėsi galimybę mokytis arba imtis papildomų darbo/užduočių – prisidėti prie švenčių bei renginių organizavimo, įmonė yra atvira naujoms idėjoms bei iniciatyvoms!

KODĖL VERTA PRISIJUNGTI PRIE KOMPANIJOS?

  • Organizacijos kultūra. Prisijungsi prie tarptautinės, savo srityje lyderiaujančios, gausų klientų ratą turinčios bei socialiai atsakingos kompanijos;
  • Savarankiškumas ir komandiškumas. Dirbsi pozicijoje, kurioje pats (-i) galėsi priimti sprendimus, siūlyti idėjas ir tapti procesų šeimininku (-e), kartu būsi draugiškos komandos dalimi, kur administratorius yra labai mylimas ir vertinimas!
  • Aiškų įvedimo procesą: turėsi mentorę, kuri supažindins Tave su darbo procesais bei vidinėmis įmonės sistemomis;
  • Pradinį darbo užmokestį: 1900 EUR neatskaičius mokesčių (turėk omeny, kad šiuo klausimu esame atviri diskusijai) bei sveikatos draudimą.

POZICIJAI GERIAUSIAI TIKTUMEI, JEIGU:

  • Turi bent 1 metų administracinio/dokumentų valdymo darbo patirties;
  • Gebi bendrauti anglų kalba (B2 lygis);
  • Atvykti į įmonės biurą, esantį ne miesto centre, nebūtų problema 😊 (patogiausia savo transportu, bet galimi ir kiti būdai).

Atlyginimas

1900 €/mėn. neatskaičius mokesčių

UAB „People Link“

Mūsų klientė - tarptautinė įmonė „Elis“, lyderė pasaulio tekstilės rinkose. Lietuvoje įmonė turi pastovų kelių tūkstančių klientų ratą ir savo klientams teikia įvairias paslaugas bei specialiai pritaikytus tekstilės, higienos ir ūkio priežiūros sprendimus (darbo drabužių ir kilimėlių nuoma).
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (66)

Jus taip pat gali sudominti: