Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
AB Vilniaus šilumos tinklai

Praktika Gamybos komandoje

1200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - AB Vilniaus šilumos tinklai

Darbo pobūdis

„Išdrįsk veikti!” yra apmokama VŠT vasaros praktikos programa. Praktika - puiki galimybė pradėti karjerą, nes jos metu gali iš arti susipažinti su organizacija, jos kultūra, vertybėmis, sužinoti apie konkrečią veiklos sritį tiesiai iš savo srities profesionalų.
Apmokamos praktikos programa trunka 2 mėnesius (liepą ir rugpjūtį) - tai puiki proga įprasminti laisvą laiką vasarą ir pradėti savo kelionę kartu su mumis švarios ir efektyvios energetikos link.

Sako, kad gera pradžia – pusė darbo, šis pasakymas puikiai tinka Chemijos ūkio komandai, mat ji ir pradeda šilumos gamybos ciklą. Čia paruošiamas tinkamų savybių vanduo, kuris vėliau ir keliauja įrenginiais, gaminančiais šilumą.
Būsimas (-a) kolega (-ė) ne tik susipažins su cheminio vandens paruošimo įrenginių eksploatavimu, bet ir prisidės prie darbų chemijos laboratorijoje – padės atlikti tyrimus, palaikyti cheminio vandens technologinį režimą.

E-2 eksploatacijos komanda yra atsakinga už svarbiausią gamybinį objektą mūsų tinkle – termofikacinę elektrinę Nr. 2. Jau nuo 1951 m. veikianti elektrinė užtikrina, kad vilniečių namuose netruktų šilumos ir karšto vandens. Dirbti nacionalinės svarbos objekte be galo įdomu – pamatysi, kaip keitėsi šilumos ūkis, kokia infrastruktūra reikalinga šilumos ir energijos gamybai naudojant skirtingą kurą, o retkarčiais sutiksi ir kamerų bei filmavimo komandų. Ar žinojai, kad čia buvo filmuotos ir kelios HBO serialo „Černobylis“ scenos?
Būsimas (-a) kolega (-ė) galės ne tik iš arti susipažinti su elektrinės veikimu, įrenginių eksploatacija, bet ir prisidėti prie eksploatuojamų įrenginių instrukcijų rengimo ir atnaujinimo, padėti peržiūrėti technologines schemas.

Reikalavimai darbuotojui

Kviečiame studentus praktikai!

Įmonė siūlo

Vertiname tavo laiką ir energiją, todėl praktika bus apmokama (1200 Eur bruto);
Ilgi vasaros savaitgaliai – dirbame 4 darbo dienas per savaitę;
Nuotolinio darbo galimybė, lankstus darbo laikas;
Skatiname darnų judumą Vilniuje, turime 3 biurus: Spaudos g. 6, V. Gerulaičio g. 10 (Technopolis Nova) ir Elektrinės g. 2.;
Kviesime į ekskursiją mūsų E-2 Monstre (antrojoje termofikacinėje Vilniaus miesto elektrinėje) ir papasakosime daugybę įdomių istorijų bei paaiškinsime šilumos ir karšto vandens kelią iki tavo namų;
Plėsi pažinčių ratą – susipažinsi ne tik su visoje Lietuvoje itin vertinamais savo srities specialistais, bet ir kitais praktikantais;
Ugdymui teikiame ypatingą svarbą, tad įmonės viduje vykstančiuose mokymuose kviesime sudalyvauti ir tave;
Pažadame galimybę drąsiai veikti ir prisidėti prie įmonės pokyčių, dalyvaujant įvairių projektų įgyvendinime.

Atlyginimas

1200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
AB Vilniaus šilumos tinklai

AB Vilniaus šilumos tinklai

AB Vilniaus šilumos tinklai – yra viena iš didžiausių energetikos įmonių Lietuvoje, pagal veiklos apimtis ir apyvartą. Iš rinkos profesionalų suformuota vadovų komanda sėkmingai transformuoja įmonę į rinkos lyderę: naujos komercinės veiklos, ambicingos investicijos, aplinką gelbėjantys tvarumo projektai, optimizuoti procesai ir inovatyvios papildomos naudos darbuotojams (kam nepatinka 3 dienų savaitgaliai?). Prisijungus prie komandos, galėsite iš arti ir tiesiogiai matyti kaip naujausios energetikos technologijos yra įdiegiamos Vilniaus mieste.
informacija apie AB Vilniaus šilumos tinklai
2382 €
Vid. atlyginimas bruto
(56% didesnis už LT vidurkį)
595
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1526 €
25% uždirba 1526-2011 €
25% uždirba 2011-2861 €
25% uždirba nuo 2861 €

Jus taip pat gali sudominti: