Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
AB Vilniaus šilumos tinklai

Praktikantas (-ė) Paslaugų plėtros ir inovacijų komandoje

1200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - AB Vilniaus šilumos tinklai

Darbo pobūdis

Didžiausias centralizuoto šildymo ir karšto vandens tiekėjas Lietuvoje ieško motyvuotų, drąsių ir aplinka besirūpinančių praktikantų! Viena iš mūsų dviejų vertybių yra "drąsa veikti". Tai reiškia, kad nuolat ieškome nestandartinių sprendimų, nebijome būti pirmi rinkoje, įgyvendiname inovatyviausius sprendimus.
„Išdrįsk veikti!” yra apmokama VŠT vasaros praktikos programa. Tai puiki galimybė pradėti karjerą, nes jos metu gali iš arti susipažinti su organizacija, jos kultūra, vertybėmis, sužinoti apie konkrečią veiklos sritį tiesiai iš savo srities profesionalų.
Apmokamos praktikos programa trunka 2 mėnesius (liepą ir rugpjūtį) - tai puiki proga įprasminti laisvą laiką vasarą ir pradėti savo kelionę kartu su mumis švarios ir efektyvios energetikos link.

Paslaugų plėtros ir inovacijų komanda veikia tarsi vidinis mūsų įmonės startup‘as. Patyrę inžinieriai rūpinasi, kad inovatyviausi sprendimai galėtų būti įgyvendinami Vilniaus mieste. Čia sprendžiami tokie galvosūkiai kaip centralizuotos vėsos tiekimas, atliekinės šilumos surinkimas iš duomenų centrų ir verslo centrų, atsinaujinančių energijos išteklių integravimas į centralizuoto šilumos tiekimo sistemas.

Būsimi kolegos galės prisidėti prie produktų vystymo arba inžinerinių, plėtros sprendinių paieškos. Būsimai (-am) produktistei (-ui) patikėsime atlikti rinkos, galimybių plėstis į kitas rinkas analizes, gerųjų praktikų paiešką, reglamentavimo ES santraukas, tiekėjų ir sprendinių paiešką. Būsimai (-am) inžinierei (-iui) siūlysime prisidėti prie analizių, sprendinių paieškos tokiems projektams: akumuliacinės talpos, nutolusios saulės ir vėjo elektrinės, elektros gamyba biokuro kogeneracinės jėgainės pagalba, elektros balansavimas. Taip pat galimybė prisidėti prie energetikos ateities, kuriant vandenilio strategiją.

Reikalavimai darbuotojui

Kviečiame studentus praktikai!

Įmonė siūlo

Vertiname tavo laiką ir energiją, todėl praktika bus apmokama (1200 Eur bruto);
Ilgi vasaros savaitgaliai – dirbame 4 darbo dienas per savaitę;
Nuotolinio darbo galimybė, lankstus darbo laikas;
Skatiname darnų judumą Vilniuje, turime 3 biurus: Spaudos g. 6, V. Gerulaičio g. 10 (Technopolis Nova) ir Elektrinės g. 2.;
Kviesime į ekskursiją mūsų E-2 Monstre (antrojoje termofikacinėje Vilniaus miesto elektrinėje) ir papasakosime daugybę įdomių istorijų bei paaiškinsime šilumos ir karšto vandens kelią iki tavo namų;
Plėsi pažinčių ratą – susipažinsi ne tik su visoje Lietuvoje itin vertinamais savo srities specialistais, bet ir kitais praktikantais;
Ugdymui teikiame ypatingą svarbą, tad įmonės viduje vykstančiuose mokymuose kviesime sudalyvauti ir tave;
Pažadame galimybę drąsiai veikti ir prisidėti prie įmonės pokyčių, dalyvaujant įvairių projektų įgyvendinime.

Atlyginimas

1200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
AB Vilniaus šilumos tinklai

AB Vilniaus šilumos tinklai

AB Vilniaus šilumos tinklai – yra viena iš didžiausių energetikos įmonių Lietuvoje, pagal veiklos apimtis ir apyvartą. Iš rinkos profesionalų suformuota vadovų komanda sėkmingai transformuoja įmonę į rinkos lyderę: naujos komercinės veiklos, ambicingos investicijos, aplinką gelbėjantys tvarumo projektai, optimizuoti procesai ir inovatyvios papildomos naudos darbuotojams (kam nepatinka 3 dienų savaitgaliai?). Prisijungus prie komandos, galėsite iš arti ir tiesiogiai matyti kaip naujausios energetikos technologijos yra įdiegiamos Vilniaus mieste.
informacija apie AB Vilniaus šilumos tinklai
2382 €
Vid. atlyginimas bruto
(56% didesnis už LT vidurkį)
595
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1526 €
25% uždirba 1526-2011 €
25% uždirba 2011-2861 €
25% uždirba nuo 2861 €

Jus taip pat gali sudominti: