Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

MB „Ratai visiems“ siūlo darbą:

MB „Ratai visiems“

„Ratai visiems“ Euromaster tinklo partneriai

Jau daugiau nei 20 metų mūsų įmonės tikslas yra tobulėti, teikti kokybiškas paslaugas ir klientą vertinti kaip savo verslo dalį. Mūsų klientai - mūsų svarbiausi partneriai. Vadovaujamės paprasta filosofija: patenkintas klientas lygus sėkmingai įmonės veiklai. Norėdami glaudžiau bendradarbiauti su klientais ir geriau patenkinti jų poreikius, taikome lanksčią nuolaidų sistemą, kad produktas ar paslauga būtų pasiūlyta už gerą kainą.

Rūpinamės ne tik savo klientais, bet ir savo darbuotojais. Personalas nuolat savo įgūdžius tobulina įvairiuose seminaruose bei kursuose. Svarbu ir tai, jog visi mūsų darbai atliekami tik kokybiška įranga bei medžiagomis. Mūsų siekis yra nuolat teikti tik kokybiškiausias paslaugas ir prekiauti tik kokybiškais produktais, tad garantuojame tinkamą servisą tiek individualiems, tiek verslo klientams.

Kodėl rinktis mus?

PROFESIONALUMAS

Profesionalus darbuotojas yra verslo plėtros ir klientų aptarnavimo pagrindas. Ilgą laiką kaupę patirtį ir keldami savo kompetencijų lygį įvairiuose mokymuose, kursuose ir seminaruose, šiuo metu esami vieni lyderiaujančių padangų platintojų Lietuvoje.

INOVATYVUMAS

„Ratai visiems“ bendrovėje inovacijos yra įmonės plėtros varomoji jėga. Mes visada ieškome ir įgyvendiname naujas idėjas, skatinančias plėstis, taikome naujausias technologijas bei transformuojame produktą ir paslaugas, tobulėdami pradedant nuo mažiausių detalių.

OPERATYVUMAS

Greitai reaguojame į kiekvieną verslo užklausą ir daug dėmesio skiriame klientų poreikiams. Atsižvelgiame į rinkos pokyčius, operatyviai sprendžiame problemas, greitai ir efektyviai tenkiname savo klientų poreikius.

KOMANDA

Susipažinkite su mūsų pramonės ekspertų komanda. Siekiame tapti visapusišku didmeninės ir mažmeninės prekybos partneriu klientams. Mūsų konkurencingos kainos, kokybiškas servisas, didelės atsargos ir patikimos pristatymo paslaugos yra pagrindas, padedantis užmegzti tvirtus santykius su klientais.

Paslaugos

„Ratai visiems“ prekiauja naujomis padangomis tiek lengviesiems automobiliams, tiek specialiai technikai. Pasiūloje motociklų, motorolerių, keturračių, žemės ūkio technikos padangos, industrinės padangos bei ratlankiai tokių prekės ženklų, kaip „Vossen“, „Rial“, „Momo“, „Mak“, „Lemmerz“, „Alutec“, „Dezent“, „Dotz“, „AEZ“, „Antera“, „Fondmetal“, , „Anzio“, „WSP Italy“, „Enzo“.„BBS“„JAPAN RACING“ Taip pat akumuliatoriais - „Varta“, „Jenox“, „Exide“, lemputėmis - „Philips“, „Narva“, valytuvais „Valeo“, „Bosch“ bei tepalais.

Įmonės servisuose atliekamas krovininių bei lengvųjų automobilių, motociklų, motorolerių ir keturračių, žemės ūkio ir spec. technikos bei industrinių padangų montavimas. Taip pat atliekamas padangų remontas, ratlankių lyginimas ir ratų balansavimas. Servisuose teikiamos tokios paslaugos kaip padangų protektoriaus gilinimas, ratų saugojimas, padangų priėmimas utilizavimui bei siūlomos padangų užpildymo azoto dujomis paslaugos. Pasiūloje ir mobilios krovininių automobilių ratų serviso paslaugos.

Montuojami ratai, kurių ratlankių skersmuo nuo 4 iki 52 colių;
Balansuojami ratai, kurių ratlankių skersmuo nuo 10 iki 22,5 colių;

Motociklų padangų montavimas, balansavimas;

Keturračių padangų montavimas, balansavimas;

Ratlankių lyginimas, kurių skersmuo nuo 10 iki 22 colių;

Ratlankių virinimas;

Padangų užpildymas azoto dujomis sunkvežimiams ir lengviems automobiliams su vakuumavimu;

Padangų ir kamerų remontas, vulkanizavimas, protektoriaus gilinimas;

Valytuvų, lempučių ir akumuliatorių keitimas (elektrinės dalies patikrinimas);

Padangų, akumuliatorių, ratlankių, tepalų ir kitų prekių atvežimas į vietą įmonės transportu;

Retesnių padangų dydžiams priimami užsakymai;

Padangų priėmimas utilizavimui;

Padangų saugojimas.

Kartu su didžiausiais ir žinomiausiais prekės ženklais esame įsipareigoję jausti didžiausia pagarba mūsų planetai ir jos gyventojams. Mūsų strateginis modelis yra pagrįstas naujovėmis, patirtimi, remiasi pagrindinėmis veiklomis: padangomis, su mobilumu susijusiomis paslaugomis ir sprendimais, taip pat unikalia kelionių patirtimi ir aukštųjų technologijų medžiagomis.
Įmonės darbo skelbimai