Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta finansų kategorijoje

Vyresnysis „Java“ kūrėjas | SEB, Vilnius

3500-5300 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - SEB
Norite kurti inovatyvius sprendimus globalioje aplinkoje ir bendradarbiauti su ekspertais, kad patenkintumėte verslo poreikius?
Technologijų varomoji jėga teikiame pasaulinio lygio paslaugas SEB grupės klientams ir verslo padaliniams 20-yje vietų visame pasaulyje. Su mumis būsite daugiau nei 2800 darbuotojų, kurie nuolat dirba siekdami gerinti verslo plėtrą ir augimą, dalis. Ar norite dirbti sąsajoje tarp novatoriškų technologijų ir finansinių srautų pasaulio? Sveiki atvykę į SEB pasaulines paslaugas!

Apie vaidmenį:

Ieškome patyrusio vyresniojo Java kūrėjo prisijungti prie mūsų dinamiškos komandos Vilniuje. Atlikdami šį vaidmenį atliksite pagrindinį vaidmenį kuriant ateities banko autorizavimo sprendimus, skatindami SEB skaitmenines platformas, kad pagerintumėte klientų patirtį. Būdami mūsų judrios, savarankiškai besiorganizuojančios kūrimo komandos narys, aktyviai dalyvausite kiekviename kūrimo ciklo etape, pasitelkdami platų techninį krūvą, įskaitant Java, Oracle, Kafka, GitActions ir kt. Mes puoselėjame nuolatinio mokymosi ir naujovių kultūrą, todėl skatiname įnešti naujų idėjų ir technologijų. Prisijunkite prie mūsų kuriant bankininkystės ateitį!

Kad sėkmingai atliktumėte šį vaidmenį, manome, kad turite:

  • Didelė patirtis dirbant su Java ir susijusiomis technologijomis (JPA, QueryDSL, Spring Boot arba Liberty, Maven)
  • Gilus API kūrimo supratimas (REST, Soap)
  • Patirtis dirbant su duomenų bazėmis (Oracle, SQL) ir duomenų apdorojimo sistemomis (Kafka, Kafka Connect, Kafka Streams);
  • Mokėjimas kurti CI / CD vamzdynus ir efektyviai įtraukti į juos kokybės užtikrinimo priemones („GitHub Actions“, „ArgoCD“, „OpenShift“, „SonarQube“, „JUnit“)
  • Į komandinį darbą orientuotas mąstymas, puikūs bendravimo įgūdžiai ir sklandus anglų kalbos mokėjimas

Taip pat būtų pravartu turėti:

  • Praktinė DevOps arba DevSecOps patirtis
  • Kompetencija testavimo automatizavimo ir bandymais pagrįstos plėtros srityse
  • Patirtis su debesų platformomis, tokiomis kaip AWS, Azure arba Google Cloud Platform
  • Sudėtingų senųjų arba bankinių sistemų kūrimo pagrindas

Ką mes siūlome:

  • Galimybė naudotis SEB banko personalo ir kitomis išmokomis darbuotojams
  • Plačias mokymosi ir mokymosi galimybes
  • Dirbkite nuotoliniu būdu iki 40% laiko
  • Papildomos atostogų ir savanorystės dienos
  • Darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyra bei ilgalaikis stabilumas
Šios pareigos mėnesinis atlyginimas: 3500 – 5300 EUR neatskaičius mokesčių. Galutinis pasiūlymas priklausys nuo pasirinkto kandidato patirties ir kompetencijų. Bendrą atlygio paketą sudaro atlyginimas kartu su kitomis išmokomis.

Ar norite tapti SEB dalimi?

Sveiki atvykę į mūsų įtraukią kultūrą, kur mūsų bendros vertybės įkvepia ir pakelia mūsų komandą. Mes švenčiame įvairovę ir siekiame, kad kiekvienas darbuotojas jaustųsi matomas, išgirstas ir vertinamas.

Jūsų paraiškų laukiame iki 2024 m. birželio 13 d.
Kadangi kandidatus atrenkame nuolat, nedvejodami atsiųskite savo paraišką iki galutinio termino.

Daugiau apie darbą SEB rasite čia: www.seb.lt/lt/gs

Mūsų pagrindinis įsitikinimas, kad įtraukimas ir įvairovė yra labai svarbūs mūsų būsimai sėkmei. Stengiamės sukurti įtraukią, vertybėmis grindžiamą kultūrą, kurioje darbuotojai jaustųsi vertinami, gerbiami ir įtraukiami, nepaisant to, kas jie yra, kuo tiki ar iš kur yra kilę.

Atlyginimas

3500-5300 €/mėn. neatskaičius mokesčių
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta finansų kategorijoje

SEB

SEB yra daugiau nei pirmaujanti finansinių paslaugų organizacija. Mūsų ambicinga vizija – klientams ir visuomenei teikti pasaulinio lygio paslaugas. Todėl nuolat ieškome daug patirties turinčių kolegų, nuo studentų ar ką tik mokslus baigusius iki patyrusių ekspertų.

dabar ieškome ekonomikos, verslo administravimo ir vadybos, bankininkystės, finansų ir apskaitos, IT specialistų. Tačiau mūsų gretose yra ir ne vienas matematikas, fizikas, mokytojas ir net gydytojas ar žurnalistas. Tada net jei tavo išsilavinimas ar studijos nesusijusios su finansais, tikime, kad daug dalykų gali išmokti pas mus, todėl pasidomėk galimybę!

Tuos, kurie nuosekliai siekia tikslo, sunkiai atsispiria iššūkis, sugeba bendradarbiauti, kviečiame dirbti SEB grupėje – SEB banke, SEB grupės paslaugų centre Vilniuje ar kitose SEB grupės įmonėse Lietuvoje.

Prisijunkite prie mūsų komandos!

Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (65)
informacija apie SEB
4997 €
Vid. atlyginimas bruto
(3 kartus didesnis už LT vidurkį)
1464
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 3914 €
25% uždirba 3914-4558 €
25% uždirba 4558-5740 €
25% uždirba nuo 5740 €