Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Socialinis pedagogas arba Socialinis darbuotojas

350-450 €/mėn. Į rankas
Vilnius - VšĮ „Vaikų ugdymas“

Darbo pobūdis

Reikalingi du Socialiniai darbuotojai arba Socialiniai pedagogai darbui su jaunesniojo mokyklinio amžiaus vaikais, vaikų dienos centre, kuris yra Pilaitėje ir Viršuliškėse.
Bus reikalingi vaikų neformalaus užimtumo gebėjimai organizuojant vaikų dienos užimtumo paslaugas.
Darbo su vaikais metu bus vykdomas socialinių įgūdžių ugdymas: bendravimas, stresinių situacijų valdymas, sprendimų priėmimo, atsakomybės už savo gyvenimą prisiėmimas, padėti mokiniams ruošti pamokas ir spręsti mokymo(si) problemas.
Organizuoti socialiai prasmingą laisvalaikį ir užimtumą.
Padėti organizuoti vaikų vasaros ir poilsio stovyklas bei inicijuoti projektus atliepiančius vaikų poreikius. Darbo laikas I-IV nuo 13-16 val. Pilaitėje, o Viršuliškėse I-III-IV nuo 13-17 val. Darbas pusei etato, mokant 350-450 EUR atskaičius mokesčius.


Ir reikalingi du Socialinių darbuotojų arba Socialinių pedagogų padėjėjai darbui su jaunesniojo mokyklinio amžiaus vaikais, vaikų dienos centre, kuris yra Pilaitėje ir Šeškinėje.
Bus reikalinga padėti Socialiniam darbuotojui arba Socialiniam pedagogui organizuoti
vaikų dienos užimtumo paslaugas, paruošti vaikams namų darbus bei pabendrauti su vaikais. Prisidėti prie socialiai prasmingo laisvalaikio ir užimtumo organizavimo.
Padėti organizuoti vaikų vasaros ir poilsio stovyklas bei inicijuoti projektus atliepiančius vaikų poreikius. Darbo laikas I-IV nuo 13-16 val. Pilaitėje, o Šeškinėje I-IV nuo 15-18 val. Darbas pusei etato, mokant 400 EUR atskaičius mokesčius.

Reikalavimai darbuotojui

Reikalingas aukštasis socialinio pedagogo ar socialinio drabuotojo kvalifikacinis išsilavinimas.


Socialinių darbuotojų arba Socialinių pedagogų padėjėjai nereikalingas specialus išsilavinimas.

Atlyginimas

350-450 €/mėn. į rankas

VšĮ „Vaikų ugdymas“

VšĮ "Vaikų ugdymas" - aktyvi, moderni, atpažįstama įmonė, siekianti ugdyti kūrybiškas asmenybes Lietuvai ir Pasauliui. Tai bendruomeniška konsultavimo ir pedagogų kvalifikacijos tobulinimo institucija, plėtojanti partnerystę, aktyviai dalyvaujanti Lietuvos ir ypač Vilniaus miesto gyvenime bei padedanti kurti pridėtinę vertę kuriantį pokytį Lietuvoje.
informacija apie VšĮ „Vaikų ugdymas“
832 €
Vid. atlyginimas bruto
20
Darbuotojų skaičius
200-300 tūkst. €
Pajamos 2022 m.

Jus taip pat gali sudominti: