Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB DSV Lithuania

Transporto vadybininkas (-ė) / Freight Forwarder (Prancūzijos rinka)

1500-2500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB DSV Lithuania

Apžvalga

DSV Lithuania, UAB – įmonė, įsipareigojusi teikti kokybiškas ir novatoriškas paslaugas Lietuvoje ir visame pasaulyje, vystyti platų logistikos tinklą ir kurti pridėtinę vertę savo klientams. Esame tie, kuriems rūpi stabilumas ir saugiai bei sėkmingai veikiančios tiekimo grandinės tiek Lietuvoje, tiek ir visame pasaulyje.

Nebijote pokyčių, didelių iššūkių ir norite tapti vienos didžiausių pasaulyje transporto ir logistikos įmonių kolektyvo nariu? Pas mus dirba patys talentingiausi darbuotojai, todėl mūsų klientai tikisi gauti tik aukščiausios kokybės paslaugas.

Prisijunkite prie mūsų kolektyvo dirbti su Prancūzijos rinka.

Darbo pobūdis

Savo darbe Jūs būsite atsakingi už dalinių ir grupinių krovinių gabenimo organizavimą iš ir į Prancūziją. DSV klientai turi daug ir įvairių krovinių, tad Jūsų užduotimi taps optimaliai suorganizuoti ir įgyvendinti siuntų gabenimus. Visą krovinių ekspedijavimo procesą vykdysite glaudžiai bendradarbiaudami su kitais skyriais. Taip pat turėsite:
  • bendrauti su klientais, vežėjais ir vairuotojais,
  • maksimaliai išnaudoti krovinius gabenančio transporto galimybes.

Reikalavimai darbuotojui

Krovinių ekspedijavimo srityje dirbate porą ar daugiau metų. Puikiai susitvarkote su keliomis užduotimis vienu metu, nes žinote, kad užimant šias pareigas, sėkmė priklauso nuo Jūsų sugebėjimo kurti, plėtoti ir palaikyti ryšius tiek viduje, tiek išorėje. Taip pat žinote, kaip svarbu sumažinti „tuščių“ kilometrų kiekį ir optimizuoti automobilių valdymą. Darbas taip pat reikalauja, kad būtumėte struktūruotas, atkaklus ir iniciatyvus.

Įmonė siūlo

Mes siūlome universalų darbą, kuriame Jūs būsite atsakingi už visus pristatymo procesus nuo pradžios iki pabaigos. Šiame darbe turėsite būti savarankiški ir atsakingi už savo kasdienį darbą, kuris siūlo įdomius iššūkius, naujoves ir tobulėjimo galimybes. Jei norite būti mūsų ateities, būsimo augimo dalimi, mes mielai investuosime į Jūsų tobulėjimą.

Atlyginimas

1500-2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Priklauso nuo patirties
UAB DSV Lithuania

UAB DSV Lithuania

DSV – Global transport and logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of more than 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.
informacija apie UAB DSV Lithuania
3126 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
109
Darbuotojų skaičius
50-100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2345 €
25% uždirba 2345-2800 €
25% uždirba 2800-3355 €
25% uždirba nuo 3355 €