Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta energetikos kategorijoje
Ignitis grupė

UAB „ELEKTRONINIŲ MOKĖJIMŲ AGENTŪRA“ VADOVĖ (-AS)

Vilnius - Ignitis grupė

Ar norite tapti įmonės „Ignitis group“ dalimi?

„Ignitis grupė“ yra atsinaujinančiai energijai prioritetą teikianti integruota energetikos paslaugų bendrovė. Pagrindinis mūsų siekis yra sukurti 100 % žalią ir saugią energetikos ekosistemą dabarties ir ateities kartoms.



UAB "Elektroninių mokėjimų agentūra" rūpinasi įmokų už namų ūkio paslaugas, tokias kaip elektra, dujos, vanduo, šildymas, namų priežiūra, ryšys, atliekų išvežimas ir apsauga, surinkimu per internetinę svetainę e.ignitis.lt.

Take YOUR part in #EnergySmart!

Skelbiama atranka į UAB „Elektroninių mokėjimų agentūra“ (toliau – Bendrovė) vadovės (-o) (CEO) poziciją.

Jūsų pagrindinės atsakomybės bus:

  • Bendrovės veiklos organizavimas, strategijos formavimas ir jai iškeltų strateginių tikslų vykdymo užtikrinimas;
  • Bendrovės rizikų valdymas, pagrindinių veiklų kokybės, savalaikiškumo ir atitikties veiklos sričiai keliamiems reikalavimams užtikrinimas;
  • Bendrovės paslaugų teikimo organizavimas ir su tuo susijusių papildomų paslaugų teikimas, konsultavimas ir tarpininkavimas;
  • Bendrovės atskaitomybės ir veiklos skaidrumo užtikrinimas pagal aukščiausius bendrovės standartus;
  • Ryšių su interesuotomis šalimis kūrimas ir palaikymas (valdyba, Bendrovės akcininku, valstybės institucijomis, kontrolę ir priežiūrą vykdančiais subjektais ir kt.);
  • Bendrovės reprezentavimas, atstovavimas reguliuojančiose institucijose;
  • Vertybėmis grįstos lyderystės puoselėjimas Bendrovėje.

Tikimės, kad Jūs:

Atitinkate keliamus profesinius, bendruosius ir teisės aktuose nustatytus reikalavimus, kurie yra taikomi kandidatams į UAB „Elektroninių mokėjimų agentūra“ vadovės (-o) poziciją.

Bendrieji reikalavimai:  

  • Ne žemesnis nei aukštasis universitetinis arba jam prilygintas išsilavinimas;
  • Nesusijęs su kitais fiziniais ir juridiniais asmenimis ryšiais, dėl kurių einant pareigas kiltų interesų konfliktas;
  • Neturi būti atimta ar apribota teisė eiti atitinkamas pareigas, į kurias pretenduojama, ar atlikti toms pareigoms priskirtas funkcijas;
  • Nepriekaištinga reputacija*;
  • Įmonės veiklos planavimo, organizavimo, strateginio formavimo ir projektų valdymo patirtis;
  • Patirtis atstovaujant organizacijai santykiuose su trečiosiomis šalimis;
  • Lyderystė ir orientacija į rezultatą, puikūs komunikavimo, bendradarbiavimo su interesuotomis šalimis gebėjimai.
  • Vertinant kandidato reputaciją, atsižvelgiama į aplinkybes, nurodytas Lietuvos banko prižiūrimų finansų rinkos dalyvių vadovų ir pagrindines funkcijas atliekančių asmenų vertinimo nuostatuose, patvirtintuose Lietuvos Banko valdybos 2013 m. lapkričio 14 d. nutarimu Nr. 03-181.

Patirtis bei profesiniai reikalavimai:  

  • Ne mažesnė nei 3 metų vadovavimo darbo patirtis komandai, skyriui ir/arba departamentui (patirtis įmonės vadovo pozicijoje – privalumas);
  • Ne mažesnė nei 3 metų patirtis mokėjimų, elektroninių pinigų įstaigų ir/arba bankinėje srityje;
  • Atitikimas Lietuvos banko keliamiems reikalavimams bendrovės vadovui;
  • Mokėjimo paslaugų veiklos bei reguliacinės aplinkos išmanymas;
  • Puikūs rizikų valdymo įgūdžiai, atitikties standartų reikalavimų išmanymas ir jų užtikrinimas;
  • Iniciatyvumas, lyderystė ir stipri orientacija į verslo procesus;
  • Gebėjimas strategiškai mąstyti, planuoti ir dirbti greitai besikeičiančios rinkos sąlygomis, puikūs sprendimų priėmimo, derybiniai gebėjimai;
  • Puikūs anglų ir lietuvių kalbų įgūdžiai žodžiu ir raštu (anglų - ne žemesnis nei C1 ar jam prilygintas lygis).

Asmenys negali eiti Bendrovės vadovo pareigų, jeigu negautas Lietuvos Banko pritarimas kandidatūrai, kaip numatyta Lietuvos banko prižiūrimų finansų rinkos dalyvių vadovų ir pagrindines funkcijas atliekančių asmenų vertinimo nuostatuose, patvirtintuose Lietuvos Banko valdybos 2013 m. lapkričio 14 d. nutarimu Nr. 03-181.

Prisijungti prie mūsų verta, nes:

Siūlome darbą didžiausią klientų skaičių turinčioje mokėjimų agentūroje Lietuvoje ir galimybes išnaudoti ,,Ignitis grupės" klientų portfelio potencialą.

Turėsite galimybę kartu kurti energetiškai sumanų pasaulį ir tvaresnę ateitį. Energetikos sektorius visame pasaulyje išgyvena nuolatinius pokyčius – įgyvendinkite juos ir kurkime vis geriau, sumaniau ir patogiau veikiančią energiją.

Papildoma informacija kandidatams:

Bendrovės vadovės (-o) pareigoms sudaroma terminuota (5 metų) darbo sutartis. Bendrovės vadovės (-o) pareigybės atlygio informacija pateikiama žemiau.

Pareigybių grupės pastoviosios atlyginimo dalies intervalas yra nuo 5675 iki 8512 EUR (neatskaičius mokesčių). Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio pastoviosios atlygio dalies gali būti mokamas kintamasis atlygis už metinių ir (ar) ilgalaikių tikslų pasiekimą.

Siekdami strateginių tikslų padidinti lyčių balansą „Ignitis grupėje“, pareigų pavadinimus darbo skelbimuose nurodome pirmiausia moteriškos giminės galūne.


„Ignitis grupė“ įvertinta tarptautiniu sertifikatu „Top Employer 2024 Lietuva“, kuris yra skiriamas įmonėms už taikomus aukščiausius standartus žmogiškųjų išteklių valdymo srityje, užtikrinant geras darbo ir tobulėjimo sąlygas.

„Ignitis grupė“ yra lygias galimybes užtikrinanti darbovietė, kurioje laukiami visi kandidatai, nediskriminuojant jų dėl rasės, religijos, lyties, seksualinės orientacijos ar lyties tapatybės, amžiaus, negalios ar dėl kitų su darbo vykdymu tiesiogiai nesusijusių požymių.
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta energetikos kategorijoje
Ignitis grupė

Ignitis grupė

Tarptautinė energetikos bendrovė „Ignitis grupė“.
„Ignitis grupė“ – tai tarptautinė energetikos bendrovė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse, kurios misija kurti energetiškai sumanų pasaulį. Grupės įmonės gamina energiją, ją skirsto, tiekia ir teikia visas sumanios energetikos paslaugas.
Didelį dėmesį „Ignitis grupė“ skiria žaliosios energetikos plėtrai ir siekia tapti pagrindiniu naujosios energetikos kompetencijų centru regione bei paskirstytosios energetikos sprendimų lyderiu tiek Baltijos jūros, tiek kituose regionuose.
Grupės įmonės veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Suomijoje, o jos investicijos į inovacijų projektus siekia ir Jungtinę Karalystę, Norvegiją, Prancūziją ir Izraelį.