Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „TRANSONA“

Vairuotojas - krovėjas

950-1200 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - UAB „TRANSONA“

Darbo pobūdis

UAB "Transona"/ EcoTrip
EcoTrip ieško komados pastiprinimo Klaipėdoje! Siūlomas atlyginimas yra vidutiniškai mūsų vairuotojų uždirbamas atlygis.
Užduotys ir atsakomybės:
Baldų, buitinės technikos pristatymas klientams su užnešimo paslauga (du darbuotojai ekipaže), krovos darbai, kraustymai ir Bakalėjos prekių pristatymas Horeca klientams, krovos darbai.
Siųskite savo CV dabar - pasikalbėkime!

Reikalavimai darbuotojui

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite galiojantį B kategorijos vairuotojo pažymėjimą ir nemažiau, kaip 2 metų vairavimo patirtį, esate dirbęs panašų darbą, turite gerą orientaciją, bendraujante mandagiai, dirbate atsakingai, laikotės susitarimų ir Jumis galima pasitikėti. Esate fiziškai aktyvus, ne monotonišką darbą mėgstantis žmogus.

Įmonė siūlo

950-1200 €/mėn. po mokesčių

Atlyginimas

950-1200 €/mėn. į rankas
UAB „TRANSONA“

UAB „TRANSONA“

UAB “Transona” – Klaipėdoje įkurta ir jau ketverius metus sėkmingai veikianti transporto įmonė. Klientai mus atpažįsta kaip Ecotrip. Pervežame nuo durų iki durų įvairaus dydžio ir svorio siuntas visoje Lietuvoje, Europoje ir Anglijoje. Užtikriname visų reikalingų operacijų sklandumą, siuntos saugumą ir pristatymo tikslumą. Esant poreikiui nuperkame ir parvežame įvairius daiktus iš skelbimų ar internetinių parduotuvių kaip Ebay, Amazon, Craiglist ir kt.
Siuntų nesandėliuojame, pristatome jas per trumpiausią įmanomą terminą, nesinaudodami kitų pervežėjų paslaugomis. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Didžiuojamės savo profesionalia komanda ir pasiekimais, kurių dėka plečiamės ir šiandien į komandą Klaipėdoje kviečiame profesionalą šioms pareigoms.
informacija apie UAB „TRANSONA“
2235 €
Vid. atlyginimas bruto
(47% didesnis už LT vidurkį)
27
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.