Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Viešųjų ryšių projektų vadovas

1400-2000 €/mėn. Į rankas
Darbas namuose, Vilnius - Sensus PR, MB

Darbo pobūdis

Projektų vadovas tiesiogiai dirbs su 2-3 klientais, prižiūrės kasdienius darbus, rašys ir redaguos pranešimus spaudai, komunikuos komandos viduje, prisidės prie strateginių klientų sesijų, palaikys tiesioginį ryšį su klientu ir mūsų komandos nariais. Seks rinkos naujienas, siūlys temas komunikacijai, dirbs su žiniasklaida Lietuvoje ir užsienyje.

Reikalavimai darbuotojui

Projektų vadovo patirtis viešuosiuose ryšiuose, komunikacijoje. Nepaprastas dėmesys detalėms. Organizuotas. Puikiai ir be klaidų rašantis lietuviškai ir angliškai. Sugebantis greitai mokytis, ramiai reaguoti sudėtingesnėse komunikacijos situacijose, planuoti savaitės ir mėnesio darbus. Būtinas supratimas, kaip veikia žiniasklaida, kas yra naujienos, kaip rašomi naujieniški pranešimai spaudai. Smalsus, domisi įvairiais sektoriais - nuo finansų iki turizmo. Mėgsta bendravimą, žmones ir myli komunikaciją.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Atlyginimas

1400-2000 €/mėn. į rankas

Sensus PR, MB

Esame Sensus PR, butikinė tarptautinė viešųjų ryšių agentūra, dirbanti tiek su Lietuvos, tiek su užsienio žiniasklaida ir soc. tinklais. Mūsų klientai - tarptautinės įmonės, startuoliai, turizmo organizacijos - visi, kam reikia žinomumo Lietuvoje ir visame pasaulyje. Dirbame nuotoliniu būdu, bet reguliariai susitinkame ofise Vilniaus centre. Esame draugiška, dinamiška, auganti komanda su daug perspektyvų profesiniam augimui ir tobulėjimui! Kai turime laiko, padedame įvairioms ne pelno siekiančioms organizacijoms.

Jus taip pat gali sudominti: