Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Vyresnysis finansų apskaitos specialistas (-ė) / Vyresnysis buhalteris (-ė)

1800-3000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „KPMG Baltics“
Ieškai iššūkių, kurie ateina su realiomis karjeros galimybėmis? Turi patirties vedant įmonės apskaitą, įskaitant darbo užmokesčio skaičiavimą, įvairių mokesčių skaičiavimą ir deklaravimą, ir nori toliau plėsti žinias bei siekti karjeros apskaitos / finansų srityse? Kviečiame Tave prisijungti prie augančios apskaitos komandos tarptautinėje didžiojo ketverto įmonėje!

Prisijunk prie KPMG ir:

  • Tapk dinamiškos aplinkos ir šaunios, jaunos komandos dalimi;
  • Prisidėk prie finansinės apskaitos paslaugų teikimo mūsų klientams;
  • Dirbk kartu su komanda ir valdyk skirtingus projektus;
  • Pasinaudok profesinio tobulėjimo ir karjeros augimo galimybėmis.

Tikimės, kad Tu:

  • Esi įgijęs (-usi) išsilavinimą apskaitos, ekonomikos arba finansų srityje;
  • Turi sukaupęs (-usi) bent 2 metų patirtį finansų apskaitoje;
  • Išmanai apskaitą nuo A iki Z: gebi užtikrinti mažų ir didesnių įmonių sklandų apskaitos ciklą, skaičiuoji darbo užmokestį, ruoši ir teiki mokesčių deklaracijas;
  • Turi gerus darbo su MS Excel įgūdžius;
  • Gebi komunikuoti anglų kalba raštu ir žodžiu;
  • Turi patirties dirbant su komanda: paskirstai užduotis bei peržiūri atliktus darbus (privalumas);
  • Turi patirties dirbant su Dynamics 365 Business Central apskaitos programa (privalumas).

Mes Tau siūlome:

  • Galimybę derinti asmeninį gyvenimą su darbu: lankstų darbo grafiką, galimybę dirbti nuotoliniu arba hibridiniu būdu bei papildomai apmokamas atostogų ir sveikatingumo dienas.
  • Į darbuotojų tobulėjimą ir augimą orientuotą kultūrą: profesinius mokymus, asmeninio augimo paskaitas, e-mokymosi platformą, talpinančią prieigas prie LinkedIn, SAP, Pluralsight, TED, Cisco, Microsoft Learn mokymų.
  • Kompetencijas ir patirtį atitinkantį darbo užmokestį.
  • Papildomų ir lanksčių naudų pasirinkimą (papildomą sveikatos draudimą, įmokas į pensijų fondą, ketvirtinį priedą ar limitą skirtą parkavimui) bei kiekvienais metais peržiūrimą darbo užmokestį ir karjeros lygį.
  • Buddy programą: priskirtą bičiulį, kuris padės jaustis tvirtai pirmosiomis dienomis ir į kurį galėsi kreiptis pagalbos pirmaisiais mėnesiais.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Kiti privalumai

Reguliarūs mokymai

Atlyginimas

1800-3000 €/mėn. neatskaičius mokesčių

UAB „KPMG Baltics“

KPMG – pasaulinis audito, mokesčių ir verslo konsultacijų įmonių tinklas, veikiantis net 143 pasaulio šalyse ir turintis daugiau nei 273 000 darbuotojų.

Lietuvoje dirbame jau 30 metų ir norime toliau augti, todėl ieškome komandos papildymo. Norime dirbti su kolegomis, kurie į mus panašūs, turi panašias vertybes ir požiūrį.

Mums svarbu gerai ir laiku atlikti darbą, nes laikomės klientams duotų pažadų. Mes siekiame darbus atlikti ne bet kaip, o tikrai kokybiškai, nes tikime, kad klientai jaučia skirtumą. Tuo pačiu mes žinome, kad niekas negimsta mokėdamas, todėl kiekvienas komandos narys mokosi (taip, net vadovai!). Taigi jei tau neramu, kad turimų žinių nepakaks – nesijaudink, mes visi kažkada pradėjome nuo nežinojimo ir suprantame, kad tau bus reikalinga pagalba. Tam ir turėsi komandą, kad tau padėtų, patartų ir galbūt taptų viso gyvenimo draugais.

Mes dalyvaujame socialinės atsakomybės projektuose, nes žinome, kad pinigai nėra viskas. Tikime, kad saugodami aplinką, padėdami pažeidžiamoms visuomenės grupėms ir skatindami sveiką aktyvų gyvenimo būdą, patys padedame sau gyventi geresniame pasaulyje.

Ar gali save įsivaizduoti tokioje komandoje? Ar norėtum būti dalis didžiulio tinklo, kuris nevers tavęs jaustis maža žuvyte, o pasidalins patirtimi, kad augtum ir stiprintum komandą? Pasikalbėkime – mes tikime, kad turime ką pasiūlyti, jeigu turi noro dirbti ir tobulėti!

Daugiau informacijos apie darbo galimybes:

kpmg.com/lt/lt/home/careers.html
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (5)
informacija apie UAB „KPMG Baltics“
2839 €
Vid. atlyginimas bruto
(86% didesnis už LT vidurkį)
266
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2023 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1354 €
25% uždirba 1354-2025 €
25% uždirba 2025-3662 €
25% uždirba nuo 3662 €

Jus taip pat gali sudominti: