Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

VYR.BUHALTERIS (-Ė)

1500-1800 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - UAB „Construction era“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai stabilioje, patikimoje įmonėje. Užtikrinsime komfortabilias darbui sąlygas miesto centre, visas reikalingas darbui priemones ir patogų darbo grafiką. Žadame pagarbą, palaikymą, profesionalų komandos bendravimą ir gražias kolektyvo tradicijas. Siūlome sąžiningą atlyginimą, priedus už darbo rezultatus, sveikatos draudimą.
Norėtume pristatyti šį pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Tikslas – profesionali įmonės apskaita ir pagalba vadovams, priimant finansinius sprendimus.
Šiame darbe tvarkysite įmonės buhalterinę apskaitą pagal galiojančius LR įstatymus (DU, bankai, ilgalaikis turtas ir t.t.), vykdysite įmonės finansinę ir mokesčių apskaitą, ruošite bei teiksite finansines, mokestines, statistines ataskaitas vadovybei ir valstybinėms institucijoms, rengsite tarpines ir metinę finansinę atskaitomybę, mėnesio ataskaitas ir deklaracijas VMI bei statistines ataskaitas. Konsultuosite vadovus bei teiksite pasiūlymus dėl efektyvių ir inovatyvių apskaitos sprendimų. Apskaitą tvarkome Rivilės programa. Detaliau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą ir sėkmingos vyr. buhalterio darbo patirties, išmanote LR įstatymus, reglamentuojančius buhalterinę apskaitą bei mokesčius, nuolat atnaujinate profesines žinias, domitės mokestine aplinka ir jos pokyčiais, puikiai dirbate Rivilės programa, gebate tinkamai planuoti ir organizuoti darbus, turite analitinių gebėjimų, galėtumėte bendrauti užsienio k. (rusų, anglų).
Aptarkime Jūsų lūkesčius susitikimo metu, siųskite savo CV jau šiandien – susipažinkime.

Atlyginimas

1500-1800 €/mėn. į rankas
Atsižvelgsime į Jūsų patirtį, kompetenciją ir lūkesčius. Aptarsime ir priedų sistemą susitikimo metu.

UAB „Construction era“

UAB „Construction era“ – jau daugiau nei 14 metų sėkmingai veikianti statybų bendrovė. Klientams teikiame platų paslaugų spektrą - nuo aukštuminių darbų iki vėdinimo įrangos montavimo. Plėtojame komercinės, gyvenamosios ir administracinės paskirties nekilnojamojo turto projektus. Atliekame įvairios paskirties pastatų statybos, rekonstrukcijos ir renovacijos darbus. Statome ir gyvenamuosius namus, atliekame įvairius remonto darbus, montuojame vėdinimo įrangą. Teikiame pastolių montavimo ir demontavimo paslaugas. Turime ilgametę patirtį vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemų montavime. Atliekame įvairios paskirties izoliavimo ir skardinimo darbus.
Didelis įmonės specialistų žinių bagažas, ilgametė patirtis ir platus partnerių ratas suteikė galimybę būti pripažintiems Lietuvos ir užsienio šalių įmonių, dirbančių statybų srityje – įgyvendinome jau beveik 900 projektų 5 šalyse.
Sužinokite apie mus daugiau internete
constructionera.lt/
www.facebook.com/p/Construction-Era-100063882801980/?paipv=0&;eav=AfbuN4zW1VaDUgd8goZUvnH5Cie_mcMhJpYO_T15oIpQVKcPFKd2vfdaWwKl6Mmvo8g&;_rdr
informacija apie UAB „Construction era“
1531 €
Vid. atlyginimas bruto
55
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1526 €
25% uždirba 1526-1526 €
25% uždirba 1526-1526 €
25% uždirba nuo 1526 €

Jus taip pat gali sudominti: